Zdravím,

tak jsem jel o víkendu s přítelkou ke známé. Bohužel mi včas neřekla že ode mne bude chtít abych se podíval na comp a tak jsem si nevzal NTBook.

O co jde:
pustím explorer, a namísto nabíhajícího Seznamu.cz se objeví html stránka od ISP, že přítup byl zablokován, jelikož počítač vypouští do sítě viry, spam nebo jinou havěť. A že systém to automaticky odblokuje po 60minutách pokud tedy již nebude problém...

Comp: WinXp Home CZ - SP2
přípojení - ethernet do APčka (router)
dále pak přes wifi k ISP.

Sranda je, že:
- chcete-li si stáhnout prográmky na ničení virů musíte mít přístup k NETu (zablokováno)
- pokud bych o tom věděl a přinesl si i samotné programy na usb, stejně potřebuji aktualizace (zablokováno)
krapet paradox !

No nakonec jsem vzal celej case a odvezl ho k nekomu jinemu, ktery pristup na net mel a tak jsem stahnul nejnovejsi aktualizace k NODu32, a take aktualizace ke SPYBOTu SD 1.6, zaroven jsem si nechal vypsat programkem Hijackthis vsechny soubory co jsou aktualne spustene, a co se spousti po startu.

Co mi bylo divne jsem dal pryc, co nasly vyse uvedene programy jsem smazal. A jelikoz to nedelam prvne jsem presvedceny ze tam uz nic neni !!!
OVSEM NET JE STALE BLOKOVAN.

technicka podpora je jen v prac dny od 8 do 16:30 (to je stejne comp vypnutej pac tam nikdo neni...)

A dle dnešních slov technika kterému jsem se konečně dovolal mi bylo sděleno: "pokud se stále objevuje tato stránka, stále tam něco je... Přeinstalujte si počítač..." (tahle věta mě nejvíc dráždí)

Na mou otázku, když váš systém něco najde, řekněte mi laskavě CO našel?
odpověď: To Vám bohužel nezjistím.
Jediné jak toto odzkoušet, je vzít nějaký ntbk a přípíchnout jej namísto toho pevného compu, jenže to je na dalších 14 dní, protože já tam fakt z prahy jet nechci. Ovšem přijde mi od technické podpory divné že vám "něco" zakazuje, ale nedokáže říct co to "něco" je.

Prosím Vás - jak byste jednali VY na mém místě ?
Co by jste ještě eventuelně vyzkoušely prozkoumat ?