Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Jak odinstalovat SP2 kdyz system nenabehne

Standardní Jak odinstalovat SP2 kdyz system nenabehne

Vsechny zde zdravim a predem dekuji za pomoc.

Muj problem se zrodil takto:

Na svem PC jsem si zridil internet a pro ochranu nainsatloval NOD32, Outpost firewall a spyware terminator. Jlikoz mi na nekterych strankach napriklad na strance webgame.cz hlasilo pri kazdem kliku chybu ze radek xxx ma hodnotu nula, dal sem nekolikrat ok a moch sem pokracovat dal do dalsiho kliku, to me nebavilo a tak sem skusil ,jelikoz sem si myslel ze to muze byt starou verzi prohlizece internet explorer, aktualizovat. Stahl jsem ze slunecnice nejnovejsi verzi, nainastaloval ale pak mi to zahlasilo ze win xp nepodporuje tuto verzi atd.atd., tak sem nainstaloval SP2 (z DVD vydavaneho tusim casopisem Computer)....instalace probehla bez problemu na konci to chtelo restart pro dokonceni a od te doby se system nespusti. Spousteni se vzdy zastavi na ikonce Windows XP a carkou ktera pod ni jezdi zleva do prava dal uz me to nepusti a nejde spustit ani nouzovy rezim. Pozdeji me napsadlo ze sem tam nemel SP1 tak nemuze to byt tim? Nebo treba nemuze to byt firewalem ze zablokoval nektery proces? Co s tim? Nejlespi by nejspise bylo vse co jsem sem posledni dobou naistaloval odinstaloval ale nevim jak na to. Doufam ze nebude nutna reinstalace jelikoz se mi nechce utracet tisice. Predem dekuji za odpovedi.

Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Věk
    42
    Vliv
    307

Standardní Re: Jak odinstalovat SP2 kdyz system nenabehne

1) reinstalace nemusi stat vubec nic (pokud to tedy udelas svepomoci nebo to za cokoladu/lahev udela sikovny kamarad a nezavolas si exkluzivni firmu, ktera zbrkle smaze data, ktera pak za exkluzivni penize obnovi odborna firma)
    2) nepouzivej internet explorer (highway to hell) a udrzuj system
    3) rekni sikovnejsimu kamaradovi, at zkusi najet do nouzoveho rezimu, projit PC, zda tam neni nejaka havet apod., co zabranilo korektnimu spusteni a zkusit to uvest do spustitelneho stavu (bud odinstalaci SP2 nebo jejim dokoncenim) a kazdopadne silne doporucuju poradnou kontrolu...

Osobni nazor? SP2 doporucuji integrovat do instalacky (a k plne spokojenosti to tak pouzivam), ale zaroven silne nedoporucuji instalovat SP na bezici system, protoze to velmi casto konci takto... A ono delat pomerne radikalni zasah do systemu, ktery uz nemusi byt v nejlepsi kondici...
    NB DELL E5480 (i5 7440HQ, 16 GB DDR4 Micron, 1 TB Micron M.2)
    PC Athlon X2 4600+, AC Alpine 64, ASUS M2A-VM, 4 GB DDR2 Transcend, HD2400 PRO, SB Live!, 3,5" TEAC, NEC ND-3520A, NEC AD-7203A, Transcend SSD 370 / 120, WD RED 2 TB, Fortron 400 PNF, EC ML-5410A, Chicony 2961, Genius NSO+, TESLA AZS 223 + TESLA ARS 1014, TESLA NC 470, TESLA SM 260, TESLA SM 261, TESLA B-101, HP 5820, 2x DELL 2009Wfp
    PC2 DELL Optiplex 3050 (i5 7500, 16 GB DDR4 Micron, HD5450, 500 GB Micron M.2, 2 TB 2,5" Seagate, DELL 2009Wt
    photo Nikon D90, Nikkor 18-70, Nikkor 24-120, Sigma 70-300, SB800

Standardní Re: Jak odinstalovat SP2 kdyz system nenabehne

jo diky a nejak odinstalovat to tedy jen tak nejde jo?...a ze nemam nainstalovany nejspis ani sp1 to taky neva?...btw. ja doma mam jeden legalni XP ale uz se to na jeden PC instalovalo tak nevim jestli to muzu hodit i na druhy PC jelikoz se to musi nejak autorizovat u microfosftu bud telefonicky nebo nejak pres net... a i tak reinstalovat se mi to moc nechce preci jen nejaky data tam sou a ty se smaznou ne?.....jo a do nouzovyho rezimu se dostat nejde
    Naposledy upravil SimonoF; 13.07.2008 v 23:29.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 15:28
  2. ATI Catalyst™ 7.12
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 07.01.2008, 18:35
  3. ATI Catalyst™ 7.11
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 8