Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Diskova aktivita po bootu & cukani obrazu v hrach

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Diskova aktivita po bootu & cukani obrazu v hrach

Ahoj.
    1) V posledni dobe mi po kazdem zaponuti pocitace hrabat disk a to docela dlouho. Vypisem v task manageru jsem zjisti, ze je to cteni schovany pod procesem SERVICES.EXE. Viz prilozenej obrazek.
    Projel jsem PC Kasperskym a AdAwarem a nic. Nejakej napad kde bych mel hledat?

2) Pri hrani LFS mi zacal skubat obraz tak, ze pravidelne, po cca 3s se to jakoby zastavi a pak to skoci o kus dal, proste takovy jako mikrolagy, ale pravidelne. Dela to i v offline a i v jinych hrach.

Rek bych, ze oba problemy zacaly ve stejnou dobu, coz naznacuje na nejakej sajrajt. Ale kdyz jsem zkusil obnovit system z image, kterej jsem si udelal pred Vanoci na cistej instalaci, skubani her neprestalo. Hrabani disku jsem zapomnel vyzkoumat (mezitim jsem se zas vratil k soucasnej instalaci, kterou sjem si taky zazalohoval).

OS: WinXP SP2, bez aktualizaci, Kaspersky 6.xx, neverejna IP za Unixovym routerem.

Do reinstalu se mi moc nechce, jsem linej a nemam cas

Diky za napady.

EDIT: obrazek je capnutej asi 5 minut po startu PC, nic jsem nedelal, jen sledoval tu HDD aktivitu. Mel jsem vytahlej kabel od site, takze to snad nikam nic neposila.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Podivne cinkani v dell p1130 + cukani obrazu
    Založil George v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 19.03.2006, 11:25
  2. Trhání obrazu ve hrách
    Založil cistic v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 05.09.2004, 01:30
  3. Cukani obrazu u nekterych 3D testu a her
    Založil Tranceman v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 37