chtel bych nejaka uzavrena sluchadla, nejsem zadnej hifi maniak,a taky nejsem ochotnej investovat balik do necoho TOP...
zajimaji me uzavrena sluchadla na doma, k pc-sem tam filmek, obcas MP3/xbox, s nejakym trosku lepsim zvukem,napriklad v porovnani s koss portama...
lehce sem premyslel nad Sony http://www.sony.cz/view/ShowProduct....less+Hi-fi#tab (popripade drazsi o neco lepsi model) na nich je super,ze je to bezdrat, takze k boxu idelani pac je clovek mobilni... a maji vlasni zesik v zakladne(coz by se mi aktualne taky celkem hodilo) ty sem si zkousel a sedej mi dobre, ale neslysel sem je a hlavne nemam srovnani... bohuzel co sem slysel,tak bezdratova sluchdla sou na tom s kvalitou zvuku mizerne :/ ma nekdo zkusenost ? popriade nejake zajimave alternativy ? (klidne levnejsi, za dratovky se mi tolik moc davat nechce)
asi by taky nebyla spatna nizsi vaha, kuli dlouhodobymu poslechu
sluchalda si samozrejme v prodejne minimalne vyzkousim,aby sedely a kdyz to bude mozne tak poslechnu,ale takle nevim vubec na co bych se mel zamerit a popripade kde v praze se to da poslechnout...