Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: All in wonder rade 128

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    268

Standardní All in wonder rade 128

Mámteď tohodle veterána. A mam s ním drobátko problémy. Jelikož ATI se moc nestará o své starší karty, mam problém s drivery. Originální CD podporuje jen win95/98 a to včetně programu pro sledování TV atd. Pod XP ATI nabízí jen jeden driver, kterej mi tvrdí že nemám kompaktibilní ATI kartu v PC, tak jsem ho tam narval manuálně a v tu chvíli začal fungovat i tuner atd. Vše jelo ok, ale nemám žádnej pořádnej program na sledování, ty starý se v XP vůbec nechytaj.

Ale teď k tomu problému. Karta je do PCI a potřeboval bych jí jako sekundární, jenže to nejde. Jakmile tam vrazim primární grafiku, tak radeon sice jede jako sekundární a funguje ok, ale jakmile karta neni primary, tak mi zmizej všechny WDM drivery, čili mi přestane fungovat ten tuner. A doteď jsem nepřišel na způsob jak to rozjet. Ve zprávci zařízení je jedno neznámý, to tam bylo i když jsem ji měl jako primary a při instalaci driveru se to chytlo a místo toho se tam nahrály ty WDM drivery, ale když je karta jako secondary tak se to nechce chytit.
    The best Unreal Tournament maniac.

Standardní Re: All in wonder rade 128

To je prostý Drivery nepodporují, aby karta mohla fungovat jako sekundární adaptér.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání