Zdárek,
nemůžu se probojovat přes safe mode. Zkouším rozchodit Zen galerii, ale posílá mě to do háje kvůli tomu kdo tu složku vlastní. Můžete mi prosím někdo vysvětlit, jak to tedy vlastně funguje?(hlavně mi nikdo nepostněte odkaz na php.net/dokumentace_safe_modu).
Když chci uploudnout soubory, do nově vytvořené galerie tak to hlásí:
----
Warning: move_uploaded_file(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1525 is not allowed to access /srv2/home/www/velvary.com/subdomains/natvrdli/foto-galerie/albums/test owned by uid 33 in /srv2/home/www/velvary.com/subdomains/natvrdli/foto-galerie/zen/admin.php on line 118
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv2/home/www/velvary.com/subdomains/natvrdli/foto-galerie/zen/admin.php:11in /srv2/home/www/velvary.com/subdomains/natvrdli/foto-galerie/zen/admin.php on line 133
----
Takže jestli to chápu dobře, tak složku vytvořil apache s UID 33, a vzhledem k tomu, že já jako uživatel s UID 1525, tam nic nenahraju, tak jsme v patové situaci. Dá se nějak nastavit UID pro vytvářenou složku?? Případně jaký je na to lék?