zdravim,
pomuzete mi vybrat peckove sluchatka pro me netypicke male usi (nemam male botlce, ale malou tu "dirku"-zvukovod)
cena je mi celkem jedno, pokud budou fakt pohodlne a kvalitni
diky moc![]()
zdravim,
pomuzete mi vybrat peckove sluchatka pro me netypicke male usi (nemam male botlce, ale malou tu "dirku"-zvukovod)
cena je mi celkem jedno, pokud budou fakt pohodlne a kvalitni
diky moc![]()
čo tak koss spark plug? kvalitou zvuku patria u peciek k nadpriemeru a majú vymeniteľné gumové špunty, v základnom balení sú tuším 2 veľkosti. náhradné špunty je možno dokúpiť.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34650
alebo o niečo staršie koss the plug.
intel C2D6320@3395MHz (485x7), TTSonicTower+CollaboratoryLiquidPro, Abit IP35PRO, Sapphire 3850, 2x2GB A-Data EE, WD5000AAKS + Spinpoint 160GB + OCZ Core2, Nec, Corsair 520W, zabalene v 3R NeonLigt Black. Logitech Dualooptical, MX510, Hyundai Q790 + 24" Dell 2407WFP
PrsonlDidžitlEjsistnt Compaq iPaq 3870, komjunikejtor glofiish X500+
Hlavně né takový ty Senny do uší, omlouvám se že nevím o jaký jde typ, ale prostě konkurence plugům. Slyšel jsme je jen jednou asi tak deset minut, během celé tý doby mi působily v uších dost nepřirozeně, asi bych si na to nezvyk. Další nevýhoda platí i pro plugy, dost odizolují vnější zvuky, pro někoho plus pro jiného minus no.
Naposledy upravil Erda; 19.02.2007 v 08:13.
Pašák erda.
Mám Shure e3c a dodávají se s tunou různých nástavců, tak hádám že by si tvé ucho vybralo bez problémů. Pokud někdy přebýváš v Praze/Teplicích můžu ukázat. Přeci jen nejsou nejlevnější abys je koupil a pak zjistil že nesedí.
-- under construction --
Taky mě nic pořádně nesedí, zkusím ty plugy a dám vědět![]()
Mam sennheisery MX 450 (pecky) a prijdou mi dost male, taky me spousta sluchatek nesedela v usich (a tlacila), tak sem koupil tyhle a zatim spokojenost. Tak je zkus treba pomuzou![]()
Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)