Mám sakra problém - přešel jsem z Office XP na 2003 a nový Outlook mi automaticky smaže "+" u všech telefonních čísel ve formátu +420xxxxxxxxx,čili tam zůstane jen 420xxxxxxxxx. Přičemž já celkem hustě využívám synchronizaci, takže to dost vadí, telefon to číslo pak nepozná. Naopak když mně volá nové číslo,tak je to vždy v mezinárodním formátu. Při synchronizaci do PC by se to smazalo a při další synchronizaci (mám nastaveno "naposledy upravené") by se to zase šouplo do telefonu zprzněné. No a uznejte,že ručně přepisovat to fakt nemá smysl!
Setkal jste se s tím někdo? Co by pomohlo? Moje dosavadní pátrání nebylo úspěšné...
EDIT: Tak jsem tam zkoušel vrátit Office XP a ani v nich to už nejde. Když kliknu na to tlačítko typu telefonního čísla,normálně se má rozbalit to rozšiřující okno (něco jako u jmen a adres) ,kde je např předvolba atd.
To se však nestane. Jakmile napíšu + a hned za to libovolně dlouhé číslo,Outlook to + hned smaže...Asi bude někde poškozené nějaké nastavení. Ale KDE![]()