Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Nefungující TV karta

Standardní Nefungující TV karta

Upgradoval jsem si počítač a mimo jiné jsem tam dal základovku Deska ASUS P5N32-SLI DELUXE. Původně jsem měl MSI K7N2 Delta-ILSR a tam to běhalo bezpotíží. TV kartu mám TV karta Leadtek WinFast DV2000, TV a FM Tuner,
    stereo, teletext, FireWire. Kartu jsem dal do PCI slotu, ale winy jí vůbec nevidí. Zkuseil jsem ji dát i do druhýho a taky nic. (Mám jen 2 PCI sloty.) Jediný, co mě napadá, je to, že TV karta umí PCI 2.1 a základní deska používá 2.2. či vyšší. Nebo se pletu a TV karta půjde nějak zprovoznit ? Jsem s ní spokojený a stačí mě.

Standardní Re: Nefungující TV karta

Koukni se sem:

http://www.lavalink.com/fileadmin/ne...link_12_02.pdf

Mezi verzí PCI 2.1 a 2.2 není prakticky žádný rozdíl. Hlavní problémy jsou s napájecím napětím signalizace a to je rozlišeno PCI konektorem. Pokud má tvůj PCI konektor klíč a karta tam pasuje, tak by to mělo fungovat. V opačném případě by to tam vůbec nešlo strčit. Takže tím to asi nebude.

Je karta ve slotu dobře doražená? Už jsem "opravoval" kamarádovi nefunkční TV kartu, která byla jen povytažená. Zkus ještě update BIOSu motherboardu, nic dalšího mne nenapadá.
    Naposledy upravil kocourleo; 11.02.2007 v 23:22.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Citace Původně odeslal leo Zobrazit příspěvek
    Koukni se sem:

http://www.lavalink.com/fileadmin/ne...link_12_02.pdf

Mezi verzí PCI 2.1 a 2.2 není prakticky žádný rozdíl. Hlavní problémy jsou s napájecím napětím signalizace a to je rozlišeno PCI konektorem. Pokud má tvůj PCI konektor klíč a karta tam pasuje, tak by to mělo fungovat. V opačném případě by to tam vůbec nešlo strčit. Takže tím to asi nebude.

Je karta ve slotu dobře doražená? Už jsem "opravoval" kamarádovi nefunkční TV kartu, která byla jen povytažená. Zkus ještě update BIOSu motherboardu, nic dalšího mne nenapadá.
    Karta tam bez potíží pasuje, ale tváří se jako by nebyla. To, že je tam jen nastrčená a není doražená, to byla první věc co mě napadla. Teď mě zas napadla jiná věc, i když je to asi nesmysl, jelikož základovka je výrazně mladší, než bord ze starýho počítače, kde bezpotíží chodila. Karta prý vyžaduje PCI 2.2 a to že by nový bord měl 2.1 by mě dost udivilo.

zkus poslední knnopix (live linux) jestli ji uvidí , mě nvidia chipsety vyloženě ve spojení s tv a dvb-s kartama sral. nejsou naprosto pro tv karty vhodné protože obsahují spoustu chyb, které způsobují například nefunkčnost hardwarového přehrávání dvb-s karet které to umí. ještě mě napadlo vyzkoušet program dscaler http://prdownloads.sourceforge.net/d...Scaler4115.exe

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. TV karta 3Dvision PV-951 TF
    Založil Koupimto v sekci fóra Mutimédia
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 14.01.2006, 14:40
  2. NF7S v2.0: SATA vs TV karta
    Založil loLiK v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 04.12.2004, 00:32
  3. Nefunguje TV Karta - Jak pridelit IRQ u WinXP?
    Založil mosquito v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 14.04.2004, 22:45
  4. Jak na zvuk 4.1 + TV karta na Epox8RDA+
    Založil aircontact v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 08.06.2003, 23:03
  5. Nejde TV karta Pinnacle PCTV PRO na Epoxu 8RDA+ ???
    Založil Satelit55 v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 32
    Poslední příspěvek: 13.05.2003, 08:46

Pravidla přispívání