Dovoluji si oznamit vsem priznivcum procesoru Intel, ze nase firma PLCOMP www.sweb.cz/plcomp nyni rozsiruje nabidku redukci Powerleap o nove produkty: Pl/370-T a PlP4/N . Prvni z nich umoznuje instalovat do FCPGA desek procesory Tualatin, a to jak Celerony tak PIII/S. Dale nove umoznuje Pl-370/T take symetricky multiprocesing. Je dodavana vcetne kvalitniho chladice. Dalsi novinkou je redukce PLP4/N /vc. chladice/ , ktera udela radost vsem, kdo treba levne sehnali desku se socketem 423 pro Pentia 4 a ted jiz nemuzou nikde koupit procesor P4 Willamate. Nase redukce umoznuje do techto desek zasadit nove P4 s jadrem Northwood az do 2,6 Ghz. Navstivte nase stranky, nebo jakekoliv dotazy zodpovim v tomto foru.[/b]

Nove redukce od Powerleapu!
 Nove redukce od Powerleapu!

Odpověď s citací
  Odpověď s citací ty brdo!!! to jsou veci!
  ty brdo!!! to jsou veci!   ale ted vazne! myslim, ze jsi slapl trochu vedle - davat takovy komercni inzerat na O/C forum ... kdybych mel dat pri upgrade dalsich 15 stovek za redukci, to bych skutecne zvazoval koupi bazarovy desky pro XPecko! stejnou sluzbu mi udelala redukce z bazaru za 100,- a par centimetru Cu dratku ...
 ale ted vazne! myslim, ze jsi slapl trochu vedle - davat takovy komercni inzerat na O/C forum ... kdybych mel dat pri upgrade dalsich 15 stovek za redukci, to bych skutecne zvazoval koupi bazarovy desky pro XPecko! stejnou sluzbu mi udelala redukce z bazaru za 100,- a par centimetru Cu dratku ...   

Popravde, nebylo by to ani ono, Tulen na Bx bezproblemove!
  Popravde, nebylo by to ani ono, Tulen na Bx bezproblemove!   Pri OC jde i o to vzruseni, ze se to pres vsechny problemy povedlo! Hlavne neco, co puvodne ani jit nemelo ...
  Pri OC jde i o to vzruseni, ze se to pres vsechny problemy povedlo! Hlavne neco, co puvodne ani jit nemelo ...   

ja bych to rad upgradnul ze 733 na nejakeho tulene 1,2
 ja bych to rad upgradnul ze 733 na nejakeho tulene 1,2
						 dat 1349,- za neco co udelas pomoci 3 mustku a zaizolovani par pinu ... no comment! ja jsem taky manualne zcela nepouzitelny jedinec a zvladl jsem i upravu ppga redukce. a ze tam tech mustku, izolovani bylo, dokonce jsem musel i pajet! ale o to vic to tesi
  dat 1349,- za neco co udelas pomoci 3 mustku a zaizolovani par pinu ... no comment! ja jsem taky manualne zcela nepouzitelny jedinec a zvladl jsem i upravu ppga redukce. a ze tam tech mustku, izolovani bylo, dokonce jsem musel i pajet! ale o to vic to tesi   Původně odeslal Honza Pohan
 Původně odeslal Honza Pohan

) Na 1.5 jsem kvuli CL2 (pri 1.4 V), jinak 1.56 s CL3 a 1.62 uz nejde kvuli novy VGA (se starou TNT1 v pohode) ...
) Na 1.5 jsem kvuli CL2 (pri 1.4 V), jinak 1.56 s CL3 a 1.62 uz nejde kvuli novy VGA (se starou TNT1 v pohode) ...