Riesim prechod od stereo hifi k 5.1 zostave. Momentalne vlastnim Marantz PM-48 + Tannoy Mercury M3 (Stlpy). Zvukovka Audigy 2 platinum s KX & Asio, hudba cez foobar.
Pocitac ma v obyvacke vystupovat ako HTPC a istym limitom su financie. Efektove repro a sub momentalne neriesim, to az ked budu peniazky.
V zasade mam 2 moznosti.
1. Mozem za lacny peniaz (2600Czk) kupit reciever yamaha RX-V692 (http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi...R00010RX-V692). Problemom je ze nema digitalne vstupy. Vymenil by som zvukovku za REVO 5.1 a vyrobil kvalitne kable (RG62) a takto dostal zvuk do recivera.
2. Novy reciever (napr DENON AVR-1604 z hifibazar.cz), + prepojenie cez on-board koax. Cena recivera do 10000Czk
Schvale tuto otazku neriesim na ciste hifi forach. Necakam, ze mi ludia ktory su ochotny a schopny dat za hifi aparaturu 150 000 a pritom sa vozia na fabii klasik rozumne poradia.
Moja otazke len je, ci pre mna radovo vyzsia investicia do noveho recivera s digi vstupom bude znamenat o tolko vacsi posun v kvalite zvuku. Pripadny iny navrh riesenia tiez uvitiam.