Potřeboval jsem vytáhnout procák, tak jsem samozřejmě poté, co jsem ho nandával z5 namazal chladič teplovodivou pastou, trošku na jádro, ale minimálně, jen jsem to tak otřelPředtím jsem měl v idle stavu tak max těch 60 C, jelikož mám pomaloběžný větrák a hlavně mám vertikálně položený zdroj, takže je to jasné. Jinak, teď jak jsem tam nasadil ten chladič z5 mám dokonce 65 C. Je to divný, furt to stoupá a to třeba i ve woknech, hrál jsem C&C Generals a měl jsem něco okolo 59 C. Hrál jsem cca hodinku. Už to nechápu
Díky za help. Jinak, ten chladič jsem ještě jednou sundával a pastu jsem upravil, aby to bylo max. OK. Samozřejmě, že jsem tam nenandal 5mm atp......max 1-2 mm, víc ne, spíše tak 1 mm. Nevíte co to může způsobit, že by ta teplovodivá pasta s 10% obsahem stříbra byla méně kvalitní než ta teplovodivá (stříbrná) co byla už přímo na tom chladiči? (Coolermaster). Přeci to nemůže dělat až zas takový rozdíl. Jinak procák XP1800+, Vcore default a nepřetaktováno, jedná se o Palomino série AGOIA. Díky za help.
Prosím, hlavně mi neříkejte, že procák vydrží 90 C a že 60 C je absolutně v pohodě, jde mi o to, zjistit proč ten rozdíl?![]()