Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: Outlook-třídění zpráv

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Outlook-třídění zpráv

čau používám Thunderbirda,ale chtěl sem teď zkusit Outlook 2003,zprávy sem si převed,ale mám problém: mám 2 účty, jak udělat aby zprávy z každýho účtu chodily do jiný složky.nikde sem nic takovýho nenašel

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: Outlook-třídění zpráv

Citace Původně odeslal sebad Zobrazit příspěvek
    čau používám Thunderbirda,ale chtěl sem teď zkusit Outlook 2003,zprávy sem si převed,ale mám problém: mám 2 účty, jak udělat aby zprávy z každýho účtu chodily do jiný složky.nikde sem nic takovýho nenašel
    Přes filtr zpráv? Nastavíš si, aby zprávy adresovaný abc@def.cz chodily do složky abc a zprávy pro def@def.cz chodily do složky def.

EDIT: Je to Nástroje - Pravidla a oznámení a tam si musíš vytvořit pravidla...
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 28.10.2006 v 15:41.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Přes filtr zpráv? Nastavíš si, aby zprávy adresovaný abc@def.cz chodily do složky abc a zprávy pro def@def.cz chodily do složky def.

EDIT: Je to Nástroje - Pravidla a oznámení a tam si musíš vytvořit pravidla...
    ok thx.udělal sem si 4 pravidla pro každej účet 2-pro přijatou poštu a pro odeslanou.pro přijaté to funguje,ale pro odeslané to nejde přesně tak, jak bych potřeboval a to tak,aby se zprávy přesouvaly do svých složek.v nabídce je jen kopírování zpráv,což je zbytečný.a potom ještě taky,že odeslaná zpráva se zobrazí jako nepřečtená dokud na ni nekliknu a nejde mi to nikde zrušit

Věk
    44
    Vliv
    358

ok thx.udělal sem si 4 pravidla pro každej účet 2-pro přijatou poštu a pro odeslanou.pro přijaté to funguje,ale pro odeslané to nejde přesně tak, jak bych potřeboval a to tak,aby se zprávy přesouvaly do svých složek.v nabídce je jen kopírování zpráv,což je zbytečný.a potom ještě taky,že odeslaná zpráva se zobrazí jako nepřečtená dokud na ni nekliknu a nejde mi to nikde zrušit
    Chmm, tak to nevím, já to u odeslaných neřešil... A máš správně nastaven "okamžik kontroly zprávy"? Je tam něco jako "v době přijetí" a ještě druhá možnost...

Vytvořit zcela nové pravidlo - Kontrolovat zprávy po odeslání a třídit to podle pole "Od" nefunguje?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Chmm, tak to nevím, já to u odeslaných neřešil... A máš správně nastaven "okamžik kontroly zprávy"? Je tam něco jako "v době přijetí" a ještě druhá možnost...

Vytvořit zcela nové pravidlo - Kontrolovat zprávy po odeslání a třídit to podle pole "Od" nefunguje?

z těch šablon mi nevyhovovalo nic,tak sem to všechno dělal přes Vytvořit zcela nové pravidlo, potom Kontrolovat zprávy po odeslání -prostřednictvím účtu zadaného uživatelem-přesunout kopii do složky zadané uživatelem,ale jen přesunout tam neni,ale u přijatých to tam je,tak nechápu, proč to tady chybí

Věk
    44
    Vliv
    358

z těch šablon mi nevyhovovalo nic,tak sem to všechno dělal přes Vytvořit zcela nové pravidlo, potom Kontrolovat zprávy po odeslání -prostřednictvím účtu zadaného uživatelem-přesunout kopii do složky zadané uživatelem,ale jen přesunout tam neni,ale u přijatých to tam je,tak nechápu, proč to tady chybí
    No pokud funguje tohle pravidlo na ukládání kopií, tak bych jen nastavil nějak pravidelné mazání "společné" složky Odstraněná pošta, ať to tam nestraší dlouho, a neřešil bych to

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Export zprav z Outlook Express 6...
    Založil Waliz v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 16.06.2010, 23:31
  2. Outlook a zalohovani zprav
    Založil ScanX v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 22.07.2004, 23:41
  3. Outlook a odposlech zprav
    Založil Robert v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 16