kdyz uz jsem konecne sprovoznil highpointa a widle se prestaly sekat, tak jsem se rozhodl zase CPU pretaktovat (viz muj podpis). Z niceho nic ale nejde dat vetsi nasobic jak 11.5. Kdyz nastavim cokoliv vys (at FSB nebo nasobic), tak to bud hlasi poskozenou Cmos nebo se pocitac resetne a nabehne na standartnim nastaveni. Zalezi zda mam vypnutou nebo zapnutou volbu "Watching Dog timer". Zmena napeti nema vliv.
Jak jsem se na tu desku tesil jako malej kluk, tak jsem na ni cim dal vic nasranej![]()
![]()
Dodatek1: zkusil jsem u sebe Goldmemory i Memtest - oba programy vykazovaly plno chyb. Zkusil jsem svoji pamet u kamose a tam Memtest probehl bez jedine chyby. Zapojil jsem pamet znova u sebe a svete div se, Memtest nehlasi zadne chyby a dokonce jde pocitac pretaktovat. Tedka zkousim stabilitu a jsem zvedavej co to bude delat...
Dodatek2: Pri PRIME pad windows, opet nemoznost taktovat a opet chyby v pameti (memtest)...vypada to, ze po zahrati desky proste haze chyby (testy pameti delany na standartnich hodnotach)...
...je to na reklamaci ??