Zdravim,
chtel bych vas pozadat o pomoc s nasledujicim problemem.
Doma mam pripojeni k Internetu realizovano nasledujicim zpusobem. PC, ze ktereho prave pisu, ma 2 sitove karty, kde jedna je pripojena na WiFi AP a druha (integrovana) je propojena s PC, ktere je ve vedlejsi mistnosti.
Nyni k problemu - na prvnim PC funguje Internet naprosto v poradku, problem nastava na druhem. ICQ se neprihlasi, z Internetovych stranek funguje pouze google.com Pokud si vsak pingnu na seznam, vsechny pakety se mi vrati. Totez plati pro prikaz tracert - trasa se vypise opet bez problemu (vidim, ze paket prochazi skrz prvni PC, dale na AP, sit poskytovatele, Nix a pote az k cili).
Pokud se snazim dostat pomoci prohlizece napr. na www.centrum.cz, Firefox jej vyhleda, pripoji se k nemu, ale ceka na prenos...s IE je to stejne - ceka na odpoved a konec.
Filtrovani paketu na prvnim PC je vypnute, jede pouze integrovany Firewall co v sobe maji XP (SP1), ale situace je stejna i kdyz ho vypnu.
Ma nekdo nejaky napad?
P.S. Sit je nastavena pomoci pruvodce z XP, blbnout to zacalo az potom, alespon si to myslim, co jsem na prvnim PC znovu natahoval image cistych XP (na kterych to pred delsi dobou opet fungovalo na 100%).