Mám kiosek na výrobu fotografií od firmy Kodak. Je to založeno na klasickém PC - 1,7Cel, 40GB HDD atd + SCSI řadič, přes který je připojena termosublimační tiskárna Kodak 6400. Na tomto stroji běží klasicky Win 2000 SP4. Kiosek se ovládá dotykovým LCD, ale normálně jde, když to "trochu" odstrojím připojit myš i klávesnice.
Kiosek nabízí jak výrobu fotek, tak vypálení na CD. A v tom je problém. Zasunul jsem SD kartu do čtečky a místo vypalení na CD, jsem na začátku zvolil vyhotovit fotky. Jedná se o asi 90 fotek, které by nikdo nechtěl. Jakmile jsem zjistil, že se začalo tisknout, po 1. fotce jsem tiskárnu vypnul síťovým vypínačem. Problém je v tom, že kdykoli ji teď zapnu, ona chce ditisknout zakázku 90 fotek. Ale naco.
Na horké lince Kodak mi sdělili, že je nutné se přihlásit do Win jako administrátor, ale že mi heslo nesdělí. Jedině, že by přijel technik (cesta, čas.....), nakonec by to stálo několikanásobně více, než kdybych si ty fotky nechal udělat. Přitom je kiosek už dávno po záruce, tak nevím, co s tím dělají za drahoty.
Ptám se: Jde nějak odstranit tisková fronta? Ev., jak obejít jejich heslo?