Stránka 33 z 44 PrvníPrvní ... 2329303132333435363743 ... PosledníPoslední
Výsledky 801 až 825 z 1091

Téma: Intel Conroe - novy kral

  1. #801

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    silne OT, klidne smazat...

    2 SVACA: tvoje stare atari porad slape, protoze to je oproti dnesnimu HW spise takova kalkulacka, nez pocitac. Uvedom si, jake proudy tecou v dnesnich pocitacich, jake W na plochu tam jsou a jakych frekvenci dnesni HW dosahuje. Pak je celkem logicke, ze kdyz to ma byt levne, tak to moc dlouho vetsinou nevydrzi. Jasne, ze by bylo super,kdyby byl vydrzi a kvalitou dnesni HW jako tvoje stare atari, ale to zatim bohuzel technicky nelze. Ale pokud chces trvanlivy HW, kup si neco od Sunu ci od supermicro a pod, ale necekej, ze to bude levne...
    Me dnesni HW zas tak tragicky nepripada, kdyz tedy nemluvim o te posledni prehistoricke soucastce , jakou je HDD, kde se stale jeste cosi velmi nachylneho pohybuje velice blizko jeste nachylnejsi veci...

    Co me vadi vice, je soucasny SW, predevsim tedy ten od jedne nejmenovane firmy, ktery jsem bohuzel nucen pouzivat
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

  2. #802
    Member
    Založen
    14.12.2002
    Bydliště
    Brno-Purkyňky; Havířov-Suchá
    Věk
    34
    Příspěvky
    202
    Vliv
    216

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    No taky si myslim ze se soucasnym HW to neni az takove strasne. Jedine co clovek musi delat je cist a cist a cist. Aby nasel to co je pro neho zrovna nejlepsi. Trh je zahlcen strasnous spoustou nekvalitniho HW a je treba dloouho hledat nez narazi clovek na neco poradneho. A co mne jeste stve ze, neda se rict tak jeden vyrobce je best. Protoze i od kazdeho vyrobce se da rict co vyrobek to original. Vidime to treba u intelu. Williamate....katastrofa...Northwood po jeho vydani...super...prescott...nic moc...conroe...super...A tak to mame treba i z vypalovackama teac atd...
    A SW k tomu snad no coment. Kezby programatori u microsoftu zacali neco delat za ty prachy co maj.
    Intel core2duo E6600 2,4@3,4 water cooled :o), teplota max. 65 ;MB:Asus P5K-E (deluxe); RAM:2048MB 800MHz corsair, Grafika Radeon 1600Pro;2xHDD 320GB seagate baracuda 7200.10;Lan intel pro;Audigy;samsung DVD smazka;PSU Enermax liberty 500W

  3. #803

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal svaca Zobrazit příspěvek
    Ber toto z rezervou, ale je na tom neco:

    Moje Atari v podpisu:

    1. bootuje do multitaskyng systemu rychleji, nez: WinXP nebo linux na Venice 2700MHz ....
    2. Aplikace jsou stejne svizne jako na PC (rozumej vizuelne)
    3. Motorola CPU 68060 na 100MHz + DSP je schopna prehrat i divx. O tom se dnes Celeronu pod 400MHz muze nechat zdat ....

    To jen pro zajimavost, co se da ze systemu z roku 1993 + nejeke HW upravy vymacknout ...
    Tak ten bod 1,2 bych docela chtel videt. Muzes to natocit na nejake video?
    btw: chtel bych videt jak 75prct lidi dela nejake HW upravy...
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

  4. #804

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Airwolf Zobrazit příspěvek
    Tak ten bod 1,2 bych docela chtel videt. Muzes to natocit na nejake video?
    btw: chtel bych videt jak 75prct lidi dela nejake HW upravy...
    opet OT ale v novem treadu bych se no to taky moc rád mrknul!
    a s tim btw.".." souhlasim jen snad muj odhad by byl jeste vyšší
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

  5. #805
    Member Avatar uživatele swarm
    Založen
    03.09.2004
    Bydliště
    Praha nebo různě její okolí
    Věk
    34
    Příspěvky
    178
    Vliv
    194

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
    2 SVACA: tvoje stare atari porad slape, protoze to je oproti dnesnimu HW spise takova kalkulacka, nez pocitac. Uvedom si, jake proudy tecou v dnesnich pocitacich, jake W na plochu tam jsou a jakych frekvenci dnesni HW dosahuje. Pak je celkem logicke, ze kdyz to ma byt levne, tak to moc dlouho vetsinou nevydrzi.
    Probůh...
    A neni to třeba spíš, že tenkrát ty součástky jely třeba jenom na 50% a míň svého maximálního výkonu a dnes je to třeba na 90-95%? To je ten pravý důvod. Jakou souvislost s tim, má přirovnání kalkulačky k atari vážně netušim .
    Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
    Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
    Blog o mobilní technice -> [WWW]

  6. #806

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Probůh...
    Muj procesor, koupeny jako 1.6, jede na 2.7GHz. V defaultu tedy rozhodne na 90-95 nejede, ze? Stejne tak jeho napajeci napeti lze zvysit o cca 10-15% vcelku bez problemu. Souhlasim ale, ze top procesory jedou hodne blizko sveho maxima.
    Podobnost kalkulacky a atari je v tom, ze v obojim tecou radove miliampery, max ampery, kdezto v dnesnich kompech to jsou desitky, ale i stovky amper. Kdyz jsem tatkovi (vystudovany FELak) nedavno rekl, ze nova P4 potrebuje cca 100A, tak mi to nejdriv vubec neveril....protoze to je hroznej masakr. To je taky duvodem, proc casto odchazi na deskach napajeci obvody pro CPU, kondiky a pod...protoze 100A je proste faakt moc.
    Atari rovnez stejne jako kalkulacka, pokud se nepletu, pouziva budto zadne, nebo jen velmi decentni pasivni chlazeni, coz u dnesnich stroju neplati. V tom atari vpodstate nema co odejit, navic jeho polovodicove prechody jsou mnohonasobne vetsi nez u dnesniho HW, takze kdyz tam vlitne nejaka kosmicka castice nebo gama, vetsina toho prechodu zustane funkcni...to u dnesnich pidi prechodu platit nemusi.

    Citace Původně odeslal swarm Zobrazit příspěvek
    Probůh...
    A neni to třeba spíš, že tenkrát ty součástky jely třeba jenom na 50% a míň svého maximálního výkonu a dnes je to třeba na 90-95%? To je ten pravý důvod. Jakou souvislost s tim, má přirovnání kalkulačky k atari vážně netušim .
    Naposledy upravil Petrik; 06.12.2006 v 18:47.
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

  7. #807

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal svaca Zobrazit příspěvek
    3. Motorola CPU 68060 na 100MHz + DSP je schopna prehrat i divx
    To mas naky taktly? '60tky se daly tusim do 66MHz, ne?
    A co je zac ten DSP? Je urcenej na akceleraci zvuku/videa nebo univerzalni?
    No ten divx, docela mazec...

    Jinak ty 'maly proudy' a 'kalkulacky' bych zas napodcenoval, takovy IQ151 si spapalo kolem 100W a byly to pekny kaminka, ikdyz samozrejme hustota proudu rozpocitana na 1 cip byla mala.

    >Petrik
    "kondiky a pod...protoze 100A je proste faakt moc."

    Udelat dobre spinak na 100A neni problem, ale aby to bylo levny tak se to maximalne vojebe a pak kondiky litaj. Vem si jak je reseny VRM na nakym serverovym boardu...
    Naposledy upravil RayeR; 06.12.2006 v 22:29.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  8. #808
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    43
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    244

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal RayeR Zobrazit příspěvek
    To mas naky taktly? '60tky se daly tusim do 66MHz, ne?
    A co je zac ten DSP? Je urcenej na akceleraci zvuku/videa nebo univerzalni?
    No ten divx, docela mazec...
    Ano. Presne tak. Ofiko byly 60tky na 75Mhz max revize, zbytek je taktly. DSP urychluje "pouze" zvuk, ale da se pouzit i na pomoc pocitani CPU a FPU. Je to mazec ... Graficky chip videl urychlujes pomoci sbernice z 16MHz na 25MHz to prinasi velmi dobre zlepseni ...

    Pro predstavu:

    Prehravani MP3 souboru 384kbit bez DSP = cca 50-60 procent CPU
    s DSP na 50MHz = 2-5 procent CPU ....

    Jinak:

    Quake na Atari CPU 66MHz a bus 16MHz
    http://files.dhs.nu/movies/misc/msbquake_66-16.avi

    Duke3D
    http://files.dhs.nu/movies/misc/msbduke_66-16.avi
    Stats:
    * 320x200, 256 colours
    * VGA or RGB
    * 24 kHz 16bit stereo sound
    * Full mouse support
    * TOS/MagiC/FreeMiNT friendly

    NEjake veci o HW:

    http://www.czuba-tech.com/CT60/english/overview.htm
    http://www.czuba-tech.com/CT60/english/fpu.htm

    Nejlepsi demo vsech dob na Atari Falcon:

    http://www.youtube.com/watch?v=Oci8o_9dirE

    Temto vecem rikam optimalizace ....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  9. #809
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    43
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    244

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
    Atari rovnez stejne jako kalkulacka, pokud se nepletu, pouziva budto zadne, nebo jen velmi decentni pasivni chlazeni, coz u dnesnich stroju neplati. V tom atari vpodstate nema co odejit, navic jeho polovodicove prechody jsou mnohonasobne vetsi nez u dnesniho HW, takze kdyz tam vlitne nejaka kosmicka castice nebo gama, vetsina toho prechodu zustane funkcni...to u dnesnich pidi prechodu platit nemusi.
    Tos ulit s tou karkulackou .....

    Motorola MC68060 je vojensky procesor, specialne urceny pro extremni podminky... Vydrzi skoro vse .. Muj Falcon, musi byt chlazeni aktivne, nekdo to chladi i DUSIKEM, nebo VODNIKEM !!! Na Elektrarne Melnik ridi odsireni z roku 1999 za 2,7 Miliardy MC68040, vykon staci a doted to nemelo jedinny problem ...

    Mrkni to sekce: CT60 a Falcon, zde:
    http://perso.orange.fr/didierm/
    Naposledy upravil svaca; 06.12.2006 v 23:19.
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  10. #810
    Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Založen
    21.06.2003
    Bydliště
    live@nDca
    Věk
    40
    Příspěvky
    1 391
    Vliv
    229

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    wooohooo .. dalsia strana offtopicu OMFG
    | intel i7 3770 IHS suck | noctua NH-U12F | asus z77-v le plus | a-data 8GB |crucial 8GB | msi GTX760
    | samsung SSD 840 EVO 120GB | wd 20earx & 5000aaks | samsung le32d550 ​| philips brilliance 200wp7es | logitech G600
    | microsoft X6 | seasonic S12-430 | antec p180 | cambridge DTT 2200 @ realtek onboard :D | mitsubishi OuT
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
    | "A golf course is the willful and deliberate misuse of a perfectly good rifle range." - Jeff Cooper

  11. #811
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    43
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    244

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Airwolf Zobrazit příspěvek
    Tak ten bod 1,2 bych docela chtel videt. Muzes to natocit na nejake video?
    btw: chtel bych videt jak 75prct lidi dela nejake HW upravy...
    Ja z toho nedostanu 25 FPS ... ja jedu 66 rock stable a 75 unstable, k tomupotrebuju 100-105MHz to nedam ... Prijedte na Atariadu, tam jsou lidi, co na to ten stroj maji ....

    Prehravac: mplayer a aniplayer
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  12. #812
    Member Avatar uživatele Tanya
    Založen
    14.04.2005
    Bydliště
    Nová Dubnica, Glasgow
    Věk
    32
    Příspěvky
    312
    Vliv
    191

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    do prdele a co ma nejake Atari a Motorola spolocna s Intel Core 2 Duo (Conroe) ? Skuste si poriadne precitat nadpis tohto vlakna, pomaly a aj 3 krat aby ste pochopili co v nom je napisane a potom ked na to pridete, tak by ste mohli poprosit moderatorov aby vam zmazali Off topic prispevky . Samozrejme ze aj tento.
    I am so good!
    FujitsuSiemes Amilo Pi1505 | T1350 | 1536MB RAM | 80GB HDD | 15.4" 1280x800 | WinXP MC

  13. #813

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Klidek, jen se nepoto... stejne to podstatny se reklo na nakejch 30ti stranach predtim a ted uz k tomu nema moc kdo co rict, ale tak OK nechame toho.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  14. #814

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    nahodou ja sem si pekne pocet, velice zajimavy....., optimalizace samozrejme dneska zadna skoro neni, rychlokvasky a moneymaking, posledni na co se optimalizovalo (a optimalizuje) je ps2
    MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW

  15. #815

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    No zajimavi, jak tenle trend pronika i do oblasti jednocipu, kde leta ruloval assembler. Neska uz je to taky jinak, znam akorat jednoho cloveka, kerej v tom este dela a je fakt dobrej. Udal treba na AVR engine digitalniho osciloskopu s FFT a hromadou ficur jako export dat na CF kartu a pod, celej projekt ma dovikolik tisic radku v AVRASM a fakt mu to slape. Ja kdybych to psal v C bez inline assembleru, tak bych se na nej nechytal. Druha strana mince je zas ze to v C nakoduju nejspis rychlejs a kod je pak dobre portabilni, kdyz me napadne ze pouziju ARM, tak upravim nakej lowlevel layer a zbytek zustane. Pokud to neni na dovijakou masovou produkci, tak i tady se vyplati koupit silnejsi MCU, kdyz to pomuze rychlejsimu vyvoji...

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  16. #816

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Nové sSpec:
    - nové revize L2 (2MB cache, menší jádro, méně transistorů), CPUID 6F2h
    - redukovaná spotřeba v Enhanced Halt State z 22W na 12W (zřejmě nižší napětí) u revizí L2 a nových sSpec s B2

    E6300: SL9TA (L2)
    E6400: SL9T9 (L2)
    E6600: SL9ZL (B2)
    E6700: SL9ZF (B2)

  17. #817
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    36
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    236

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Nové sSpec:
    - nové revize L2 (2MB cache, menší jádro, méně transistorů), CPUID 6F2h
    - redukovaná spotřeba v Enhanced Halt State z 22W na 12W (zřejmě nižší napětí) u revizí L2 a nových sSpec s B2

    E6300: SL9TA (L2)
    E6400: SL9T9 (L2)
    E6600: SL9ZL (B2)
    E6700: SL9ZF (B2)
    kdy asi tak se daji ocekavat k dostani v nasich koncinach?
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  18. #818

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    kdy asi tak se daji ocekavat k dostani v nasich koncinach?
    Date of First Availability of All Post-Conversion Material: Dec 15, 2006
    Date Customer Must be Ready to Receive All Post-Conversion Material: Feb 06, 2007

  19. #819
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    37
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    294

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Intel To Cut Core 2 Prices In Q2 2007

    Kód:
    CPU     Clock   FSB     Cache   Q1Price Q2Price
    Q6600	2.4GHz	1066MHz	2 x 4MB	$851	$530
    E6700	2.66GHz	1066MHz	4MB	$530	$316
    E6600	2.4GHz	1066MHz	4MB	$316	$224
    E6420	2.13GHz	1066MHz	4MB	-	$183
    E6400	2.13GHz	1066MHz	2MB	$224	$183
    E6320	1.83GHz	1066MHz	4MB	-	$163
    E6300	1.83GHz	1066MHz	2MB	$183	$163
    E4400	2.0GHz	800MHz	2MB	-	$133
    E4300	1.8GHz	800MHz	2MB	$163	$113
    http://www.vr-zone.com/?i=4393
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  20. #820

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Tak to už vypadá hodně cool. Hlavně E4300 za tu cenu (asi 3000 s DPH) a ty nové modely se 4MB cache. Jenom škoda, že není model E4320, to by byl trhák. A taky už to určitě budou revize L2 a E0 s aspoň některými bugy opravenými.

  21. #821
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    51
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    311

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    No tak hlavně že o budoucnosti víš všechno nejlíp...
    Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Nebude. Intel chce vyrovnat poklesy prodejů, tak bude prosazovat nesmyslnný dual-core tak, aby uživatel byl ochoten zaplatit cenovou prémii (omámen dojmem, že mu to něco přinese). E4300 má stát nějakých $169, což je asi tak o 500 Kč méně než současný E6300. Nejspíš proto zrušili plánovaný single-core, neboť se báli, že za tu cenu by ho lidi preferovali před Exxx řadou.
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  22. #822
    Senior Member mince Avatar uživatele Pavlis
    Založen
    20.10.2002
    Bydliště
    Jihlava/Trebicsko
    Příspěvky
    1 145
    Vliv
    230

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    No tak hlavně že o budoucnosti víš všechno nejlíp...
    mno pokud se podivas na tu tabulku znova tak model E4300 podle ní opravdu startuje na cene kterou Eagel uvadel, takze to nebylo vedle
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    ------------------------------------------------------------------------------
    IBM T40

  23. #823

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    No tak hlavně že o budoucnosti víš všechno nejlíp...
    Zas nedokážeš uznat, že nemáš pravdu? Už mě to unavuje.

  24. #824
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    51
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    311

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Zas nedokážeš uznat, že nemáš pravdu? Už mě to unavuje.
    Ne, Ty otravuješ mě svým přístupem, kdy víš všechno nejlíp a na hodně dlouho dopředu - pořád Ti ukazuju, že Tvé kategorické soudy nemají zdaleka takovou absolutní platnost, jak se nás tu snažíš přesvědčit, a Ty na to máš vždycky akorát nějakou trapnou vytáčku... >:}

    Pavlis původně napsal jen naději, že řada E4xxx snad bude cenově zajímavá, na což jsi mu Ty kategoricky odpověděl "NEBUDE" a přidal jsi svůj typický spekulační paskvil. Teď najednou pro změnu jásáš, že v Q2 bude E4300 za cca. 3000,- Kč a VŮBEC SE ZA TO NESTYDÍŠ!?!

    Ani jednou jsi tu v diskusi nepřiznal, že jsi něco neodhadl nebo že ses dokonce zmýlil, ale věř mi, že neomylný není nikdo a Tvé zatvrzelé trvání na vlastní absolutní pravdě začíná být lehce trapné...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  25. #825

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Ne, Ty otravuješ mě svým přístupem, kdy víš všechno nejlíp a na hodně dlouho dopředu - pořád Ti ukazuju, že Tvé kategorické soudy nemají zdaleka takovou absolutní platnost, jak se nás tu snažíš přesvědčit, a Ty na to máš vždycky akorát nějakou trapnou vytáčku...

    Pavlis původně napsal jen naději, že řada E4xxx snad bude cenově zajímavá, na což jsi mu Ty kategoricky odpověděl "NEBUDE" a přidal jsi svůj typický spekulační paskvil. Teď najednou pro změnu jásáš, že v Q2 bude E4300 za cca. 3000,- Kč a VŮBEC SE ZA TO NESTYDÍŠ!?!

    Ani jednou jsi tu v diskusi nepřiznal, že jsi něco neodhadl nebo že ses dokonce zmýlil, ale věř mi, že neomylný není nikdo a Tvé zatvrzelé trvání na vlastní absolutní pravdě začíná být lehce trapné...
    Tak pokud z té tabulky nevidíš, že E4300 startuje v lednu na $163 a že na této ceně ještě hodně dlouho zůstane, tak už nevím, co je podle tebe pravda (zřejmě to, co se ti hodí). BTW, od ledna má být cena P4 6xx nějakých $69, což je mnohem zajímavější než E4300 s podobným výkonem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 3 uživatelů. (0 registrovaných a 3 anonymních)

Podobná témata

  1. Hitachi 7k250 - Nový král 7200ot disků !!!
    Založil Anonymous v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 69
    Poslední příspěvek: 01.06.2005, 19:03
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 12.08.2004, 14:57
  3. Genuine Intel, Family 15,step1=???
    Založil imported_Tuleň v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 12.02.2003, 23:50

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •