sem uplnej novacek co se tyce linuxu, nikde sem bohuzel nenasel postup jak muzu nainstalovat treba jenom gaim. Muzete mi nekdo napsat postup. pouzivam knoppix
sem uplnej novacek co se tyce linuxu, nikde sem bohuzel nenasel postup jak muzu nainstalovat treba jenom gaim. Muzete mi nekdo napsat postup. pouzivam knoppix
mb: MSI K8N Neo2 Ultra Platinum cpu:AMD Athlon 64 3000+ s939 gpu:Club3D 6600GT nVidia 128MB hdd: WD 250GB sata ram: 1,3GB Samsung c.l 2.5, zdroj ATX 450W Levicom
Něco by tam už mělo být rovnou (nejspíš Kopete), jinak pro KDE doporučuju SIM. Nainstaluješ to v příkazovým řádku pomocí:
případněKód:apt-get install sim
pokud bys trval trval na gaimu.Kód:apt-get install gaim![]()
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
[OT] nahodou gaim beta 2.0 je uz docela pouzitelnaPůvodně odeslal David Jaša
[/OT]
Nemám rád tahání gtk programů do KDE a naopak.Původně odeslal NeMeM9aA
Ještě větší OT: Nedávno jsem byl na widlích po hodně dlouhé době poprvé a nějak jsem nechápal, jak někdo může říkat o linuxovým desktopu, že je nejednotný![]()
a jak to pak prosim te spustim...
udelal sem to jak si mi rikal, v konsoli mi to napsalo tohle:
knoppix@0[knoppix]$ apt-get install gaim
Reading Package Lists... Done
Building Dependency Tree... Done
gaim is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
je to ok?
mb: MSI K8N Neo2 Ultra Platinum cpu:AMD Athlon 64 3000+ s939 gpu:Club3D 6600GT nVidia 128MB hdd: WD 250GB sata ram: 1,3GB Samsung c.l 2.5, zdroj ATX 450W Levicom
jj, to je ok. Pise ti, ze je nainstalovany. Takze do te konzole napisPůvodně odeslal seuss
a mel by se rozjetKód:#gaim
[OT] ja jsem fluxboxak s dostatkem pameti, takze takhle neuvazuju - najdu co se mi hodi vic [/OT]
Je - hlásí ti to, že je to nainstalovaný v nejnovější dostupné verzi. Stačí to jenom spustit.Původně odeslal seuss
PS: příště dávej příkazy & výpisy do [code], je to pak mnohem přehlednější...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)