Hi,
mam taku "zaujimavu" otazku. Kamosovi som "predal" (dobry kamos, da mi prachy az ked bude mat) stroj -> MSI 845 + Celeron 2.4GHz NW, 256MB DDR Apacer, PSU EC ATX 300W P4 120mm, ostatne nie je potrebne vypisovat. Procak som mu hned hodil na 3GHz bolo to stable (vykon aj tak nikde). Ma to asi pol roka, a minuly tyzden mi vola, ze mu nejde komp, nie je uplna lama tak mi vravel, ze na doske nasiel prepalenu cesticku. Udajne nic nerobil len prisiel domov zapol komp a nic, obraz nikde. Prerazil jednu cestu z vrchu dosky uplne na doraz prepalil a na druhej strane dosky opalilo farbu, pravdepodobne je ale cesta ok. Teraz to idem robit, som zvedavy ci to este rozdycham, zda sa mi, ze je ta cesta prerazena, co ide priamo z napajacieho konektora ATX 20pin, upresnim presnejsie farbu ked to zmeriam... Otazka je, ze ci je ten EC az taky SHIT, ze takto *****vil dosku? Dost mna to stve, pretoze prachy stale nemam (to ma ani tak moc nestve), ale viac ma stve, ze kamos musi teraz uplne zbytocne cakat. Inak som mu pri predaji predaval len komp bez PSU a vtedy nemal ziadny s P4 konektorom, tak som mu pozical tento a potom povedal, ze vezme aj ten, povedal som mu, ze to nie je dobra volba ale on hovoril, ze mu to staci. Pretoze aj ked to rozbehnem nahodou, u mna na Fortrone to pojde, donesem to k nemu a o pol roka to spravi to iste
Procak je OK, RAM tiez, dosku uvidim, dnes abo az zajtra ju skusim... Ak je to v PSU tak mu ho vymenim za nieco ine... Inak keby bol ten zdroj aj doska v zaruke a stalo by sa to kvoli zdroju, mohol by som ziadat preplatenie skody u vyrobcu zdroja? Napriklad sposobene prepatim alebo tak nejak. To by som asi moc neuhajil...
Poradte pls.
Dik!![]()