Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: CoolPix2100 - dead?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní CoolPix2100 - dead?

Panove zjevne mi umrelo moje cvakatko Nikon CoolPix 2100 rano jeste doma slapal na XPckach ok. V praci mi obcas tuhnul s notebookem, ale stacilo vytahnout baterky a bylo vse ok. Nicmene ted zamrznul definitly. Vytahnu baterky, dam zpet, ale objektiv stejne sam nezajede. Pri zapnuti se jenom rozsviti zelena ledka, chvilku sviti a zhasne. Nemuzete mi nekdo poradit co s tim? Nevi nekdo v OV o nejakem servisu? Je to sice stary, ale slouzil dobre. Pro moje ucely sem nic lepsiho nepotreboval. Dik Nak

edit. Tak nakonec se mrcha chytnul, na vine jsou jak se zda baterie. Podotykam nove, na podzim zakoupene Sanya 2500mAh. Myslel sem ze Sanyo je znacka, ale spise sracka jak vidno. Vydrzi sotva polovinu co ty puvodni Sanya 2000mAh kery sem k fotaku mel od nakupu. A to fotim mene casteji nez loni. Nevi nekdo o lepsi volbe nez Sanyo?
    Naposledy upravil Nakadah Al Jaffa; 06.02.2006 v 09:25.
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. R9600 po flash DEAD ?
    Založil jozz v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.06.2005, 07:24
  2. Nokia 5510 - dead
    Založil Wizzard v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 10.12.2003, 10:26
  3. dead AMD Athlon XP reklamacia
    Založil IvanBeauty v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 25