Zdravim,
konvertuji moje domaci video, tedy v VirtualDubu jsem si nastavil orez filtry apod.. a potrebuji to prevest do DVD, tedy MPEG2. Spustil frame server, abych to mohl "exportovat" do TMPGEnc-2.524.63.181-Free tam jsem to uspesne nacetl. Vstupni format v VirtualDubu byl Hiffuv kodek a zvuk PCM 48kHz. Tedy konverze v TPMGEnc byla oka, ale vyslo mi z toho video MPEG2 video.m2v a zvuk v PCM video.wav.
No a ted to potrebuju nejak spojit, ale nevim jak? VdubMod umi MPEG2 jen impotovat, ale ne uz nasledne ulozit, takze tam jsem zvuk pripichnout k videu nemohl. TPMGEnc obsahuje neco na slucovani videa se zvukem, ale to mi zase napsalo, ze mam spatny format zvuku, tak nevim co s tim. Podle standartu je imho PCM mozne (PCM, DTS, MP2, or Dolby Digital (AC-3)). A enkoder do MP2 jsem zase nemohl sehnat, respektive uz jsem z toho tak zmatenej, ze nevim v cem a jak to delat
Prosim moc o pomoc. Vyslednou strukturu DVD z *.MPEG uz udelat umi pres QuEnc. Kdyby lepsi postup me nenapada, protoze tady vlastne mam jen 1x Full Processing.