Ahoj, prave jsem vyreklamoval vadny disk za novy, Maxtor 250GB SATA2 se 16MB cache. Na desce DFI NF3 250Gb LP UT se sempronem64 2800+ proste nejde korektne nainstalovat winxp sp2. zacnu instalovat > F6 > drivery z diskety > kopiruji se ruzny veci, pak vyberu nForce SATA Controller > zase neco kopiruje (jako obvykle) a potom se zasekne tak na 2min na hlasce "instalacni program spousti system windows...) - tzn. do casti, kde se rozdeluje disk, formatuje, atd.. no a potom tam naskoci : "CHYBA 32769 : na řádku 5128 : v souboru d:\xpsprtm\base\boot\setup\setup.c." , pokracujte stisknutim..
disk je SATA2, upozornuju, ze normalne s Maxtorem 200G PATA system normalne jede a jde nainstalovat, no ale zapojim tento disk a bootuju system na starym disku, semtam to zamrzne pri nacitani, semtam ve windows, ovsem vzdycky tak na 1min, pak se to zas zazracne rozjede a funguje..ovsem disk nejde nejak naformatovat :[ V disku chyba byt nemuze, je ted vymenenej za vadnej WD. Zkousel jsem prohazovat SATA porty, nic. Dokonce sem hodil BIOS na fail-safe defaults, taky to samy. proste nenainstaluju win a SAKRA NEVIM, KDE JE CHYBA. Informace o nekompatibilite s nf4 sem cetl, ja mam ale nf3 250gb!! Jinak to sekani mi delalo i s tim WD SATA diskem, na nej ale sly nainstalovat win, i kdyz taky s obtizema (par BSOD apod..)
uz vazne nevim, maximalne nejaky problem na desce..

stalo se vam to tez nekomu? diky