Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Inno3D GeForce 2 MX 32 MB Tornado vs. 21" monitor

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Inno3D GeForce 2 MX 32 MB Tornado vs. 21" monitor

Má niekto skúsenosti s touto grafickou kartou na veľkom monitore? Práve si kupujem 21 monitor a chcel by som ho používať na 1600x1200@100Hz, avšak obávam sa, že táto karta mi to neumožní. Na google sa mi nepodarilo nájsť nič viac ako maximálne rozlíšenie a to 2048 avšak bez uvedenej obnovovacej frekvencie.
    Prípadne by som bol rád ak by ste mi odporúčili nejakú grafickú kartu, ktorá zvládne aj 2048 @ 85 Hz. Nezáleží mi tak veľmi na 3D akcelerácii (veď mám 2MX )

Ďakujem.

Standardní

...zle si hladal , tabulku refreshov pre GF2 MX (konkretne ASUS AGP-V7100) mozes najst napr tu: http://www.digit-life.com/articles/asusv7100/
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Inno3D GeForce 2 MX není vhodný kandidát pro vysoká rozlišení, nevím jestli Inno dělalo víc verzí, ale tu, jejíž obraz jsem viděl já, bych nechtěl ani na 14 monitor. Z MXek měla myslím slušnější obraz leda MSI.

Pokud chceš doporučit nějakou alternativu, napiš cenovou relaci.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání