Potreboval bych trochu pomoci s vyberem pouziteho notebooku.

Puvodne jsem chtel koupit Dell Latitude C610, se kterym mam zkusenosti z prace a plne vyhovoval mym pozadavkum (nehraju hry, nedelam video, potrebuju "notebook-vseznalek"). Navic ho budu brat i do mist, kde snadno prijde k uhone, takze cim levneji (da se sehnat v konfiguraci PIII-1GHz, 512RAM, 30GB HDD, GK Ati 16MB kolem 10k) tim lepe... a taky jsem zjistil, ze mi zbyl od toho pracovniho jeste adapter do auta.

Pak jsem se ale podival na Latitude D610, ktery se mi libi o hodne vic, je novejsi, sezenu ho pouzity za dobre penize (A V ZARUCE) a malem jsem uz i jeden koupil ve slusne vybave (1.86Ghz, 512RAM, 80GB HDD, GK Ati 64MB) ale narazil jsem na tohle: http://delltalk.us.dell.com/supportf...essage.id=6516 coz je vec, ktera by mi urcite vadila. Navic bych o nej mel asi docela strach, protoze preci jen stoji +/- o 10-15 tisic vic.

Takze otazka zni - koupit si C610, ktera nema zadnou takovou "vyrobni vadu" ale je preci jen starsi a kdyz odejde, tak mam smolika, nebo D610, ktera je v zaruce, ale ma vadu, kterou Dell zrejme odstranovat nebude A NEBO se placnout pres kapsu a koupit si nejaky pouzity IBM T4x, za ktery ale zaplatim ve stejny konfiguraci mnohem vic?

btw: Pokud by primo nekdo mel D610 a nechal by me poslechnout jestli to je opravdu tak hrozny, jak se pise byl bych taky rad.