Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Problem s Microstar BToes, bluetooth trancieving KEY USB

Standardní Problem s Microstar BToes, bluetooth trancieving KEY USB

Koupil jsem tento bluetooth, ale mam problemy. Instalace a vse okolo toho probehlo bez problemu. Chci to pouzivat k telefonu Sony Ericsson K700i. Zapnul jsem bluetooth v telefonu a telefon to bez problemu nasel. Pak telefon to chce ulozit a chce po me klic nevim jaky a kde ho vzit. Na krabici bluetooth a ani jinde jsem ho nenasel....
    Nemel jste take nekdo ty same problemy ? Prosim poradte....Diky

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Sho...K&CategoryId=0

http://www.msi.com.tw/program/produc...&MODEL=MS-6970
    Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB 16MB SATA , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W

Standardní

napises jakejkoliv ale pak si to od tebe vyzada telefon.. nebo opakem
    AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
    http://casemod1.wz.cz
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Standardní

Citace Původně odeslal -martin-
    napises jakejkoliv ale pak si to od tebe vyzada telefon.. nebo opakem
    Psal jsem ruzna cisla a neslo to.....
    Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB 16MB SATA , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ale houbeles. predpokladam, ze chces trebas stahovat data ( tzn chces vytvorit seriovou linku pripadne obex linku ), tak si v ovladacich zadas otevrit seriove spojeni a ono se te to na pocitaci zepta na kod. ten napises ( trebas 1234 ) a potvrdis. ted se te to zepta na telefonu. tam napises to cislo ( v nasem pripaden 1234 ) a tim potvrdis tuhle linku za bezpecnou. that's all.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

No jestli jde o sparovani, pak samozrejme natukat jakejkoliv stejnej ciselnej kod na klavesnici a na zarizeni.
    Ale drivery widcom co pouziva MSI obcas mely pri instalaci nebo i po prave pri parovani zarizeni kontrolu MAC adresy zarizeni, kterou vyzadovaly vytukat pro zprovozneni. Ted uz v novejsich verzich co davaj ke svejm BT donglum to maj odstraneni, jelikoz si dost lidi stezovalo, ze jejich adresu to nebralo (mne osobne to na MSI 6769 hazelo, ze dokonce podle casti adresy nemam zarizeni od MSI )
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    ale houbeles. predpokladam, ze chces trebas stahovat data ( tzn chces vytvorit seriovou linku pripadne obex linku ), tak si v ovladacich zadas otevrit seriove spojeni a ono se te to na pocitaci zepta na kod. ten napises ( trebas 1234 ) a potvrdis. ted se te to zepta na telefonu. tam napises to cislo ( v nasem pripaden 1234 ) a tim potvrdis tuhle linku za bezpecnou. that's all.
    Vse zkusim,ale ted nemam ten telefon po ruce.Je to pro pritelkyni...diky za rady....Tim myslim vsem.....

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

no myslim, ze tenhle dongl je zaklety, ale to asi kazdy ... mam to same i telefon samy, a doted to neni to prave orechove ... vzdy sparuju, vse funguje, ale pro opetovne pripojeni musim parovat znova, protoze to proste nejde. Uz sem se na to vy... a zacal jsem pouzivat nativni ovaladace z WinXP SP2 a vse funguje ... MSI doted nevydala kvalitni port pro tenhle dongl(365)
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Vliv
    357

Standardní

2Arteee: a nepouzivas trebas jeste nejake dalsi bluetooth zarizeni? ja kdyz pripojim k telefonu sluchatko, tak se mi pak sice k pocitaci pripoji, ale dokud ho nevypnu a nezapnu ( telefon ), tak do pocitace netecou nevyzadane informace ( tzn prichozi hovor, sms atd ).

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

nee, jen dongl a mobil, nic jineho ... kazdopadne, ted po LP sem dost laboroval, vse jsem odstarnil, i nativni podporu v SP2, a na strankach MSI sem asi hodinu brouzdal, az sem se prohrabal na skvelou stranku, kde byl krok za krokem vyber spravneho ovladace, pac nevim proc, ale maji na kazdy dongl z rady BToes jinej. chteji po tobe cislicka primo z donglu.... no naistaloval jsem a ted to funguje jak ma, zatim ... Ale nechapu, proc na CD primo k donglu davaji driver na jinej BToes, proc tam tedy nedaji treba na vsechny, ale jen tip, ktery ja nemam
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní Re: Problem s Microstar BToes, bluetooth trancieving KEY USB

Citace Původně odeslal Jirime
    Koupil jsem tento bluetooth, ale mam problemy. Instalace a vse okolo toho probehlo bez problemu. Chci to pouzivat k telefonu Sony Ericsson K700i. Zapnul jsem bluetooth v telefonu a telefon to bez problemu nasel. Pak telefon to chce ulozit a chce po me klic nevim jaky a kde ho vzit. Na krabici bluetooth a ani jinde jsem ho nenasel....
    Nemel jste take nekdo ty same problemy ? Prosim poradte....Diky

Ja sem tento bluetooth nainstaloval,vsechno probehlo v poradku(teda doufam), v sitovych pripojenich se objevilo nove pripojeni k mistni siti 2, ale problem je v tom ze mi tam hlasi ze sitovy kabel byl odpojen, pricemz je bluetooth zarizeni v usb a na tel. je taktez zapnuty.takze muj problem spociva v tom ze nepta po mne ani ten klica jednoducho to nefunguje.Nebyje se snad sitovka s blurtooth zarizenim za kazdou radu dik

Vliv
    357

Standardní

a co resis pripojeni k mistni siti 2? pro komunikaci s telefonem nepouzivas zadne sitove pripojeni, ackoliv bluetooth nabizi pro pripojeni dalsiho pc-bluetooth jakousi sit.

ty musis otevrit obex pripadne serial a parovani je uz reseno vyse v tomto threadu.

btw byt je existovat a bit je mlatit

Standardní

mISHA ono mi to samo nainstalovalo tu mistni sit 2 pri instalaci bluetooth zarizeni.konkretne kde v ovladacich vytvorim tu obex prip seriovu linku ?

Vliv
    357

Standardní

predpokladam, ze mas widcomm ovladace, takze si prosim otevri jejich ovladace a tam jiz najdes pruvodce.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání