Zdravim, predem chci rict, ze jsem se snazil tyto veci vyhledat na foru, ale nemam moc casu, takze jsem nebyl moc uspesnej. Proto bych chtel pozadat nekoho, kdo ma vic casu, a je ochotnej mi odpovedet na moje dotazy jestli by mi neporadil ...
1. Mam Fortissimo od Herculesa, a cokoliv si pustim, (hudbu, film, hru) tak mi to hraje na vsechny bedny. Umi toto i Audigy (1, 2)? protoze rad posloucham hudbu i pres subwoofer. Kdyz jsem zapojil onboard, tak sem slysel jen dva predni repraky a to je k nicemu ... (zapojeno a nastaveno jsem mel vsechno ok, hry bezely na 5.1 ...)
2. Chtel bych si koupit Audigy, ale jeste si nejsem jist kterou. Vyuzivam zvuk ve hrach, v poslechu hudby (nejsem nijak narocny, myslim ze reprodukce hudby je pro me dostatecna uz na audigy 1) a sledovani filmu (nejlepe AC3).
Takze, v cem je Audigy 1 vyrazne horsi nez Audigy2? zere vic procesoru, jsou tam nejake problemy kvuli kterym bych mel jit do Audigy2?
De o to, ze audigy 1 ma pozlacene konektory a fireware (bulk verze) a je o 500Kc levnejsi nez audigy 2 (value verze) takze uz to je duvod k zamysleni ...
3. Co ovladace potazmo "ovladaci" software pro audigy (1,2) ? neni moc narocny na system ? jake je provedeni ? (u herculesa si nemuzu stezovat, je to nenarocne a velmi prijemne na ovladani)
4. popripade nejake dalsi info o kterem bych mel vedet pri rozhodovani ?
5. trochu mimo, co SB Live 7.1, 24 bit ... ma podobne parametry jako audigy 1 ... co si o tom mam myslet ? :O) asi tam jde jen o 7.1 ?
6. A co Audigy ES? co je to zac? proc je drazsi nez pozlacena Audigy 1 ?
Predem dekuji za pomoc ...