Vím, že bych měl kartu asi už zahodit, ale už tak nepařím a docela mi stačí. Problém nastal až když jsem si teď zakoupil SAT kartu SkyStar1 a zkoušel něco nehrávat. Úplně nejdřív mne dostal černě orámovaný obraz lezoucí do a z každé DVB-S aplikace (DVBdream, progDVB, MultiDEC) a úplně dorazilo zjištění, že se ten doslova k*r*e*t*é*n*s*k*ý rámeček dostal i do nahrávky samotné! Viz třeba zde http://home.karneval.cz/00003305/Temp/cap.jpgTeď jsem nahodil poslední Omegy a i když se to tváří o něco lépe, tak to prostě stále není jak bych čekal. Trápilo mne to u TV Wondera, ale to jsem bral u analogu jako normální a že to zakryje stínítko TV, ale v době digitálních zobrazovačů mi to jaksi žádný stínítko nezakryje a mám to v plný parádě! Jak ten obraz sakra donutit, aby dosahoval od kraje ke kraji a nebyl takhle
Řekněte mi abych kartu hodil mezi dva kameny a já to udělám, ale musí mi ta nová 100% zobrazovat!!! Ufff.
Díky moc, jestli mi to někdo pomůže rozchodit!!!
Systém WinXP SP1, DX 9(cosi) a haraburdí viz podpis. Tekže žádná Via a jiné hrůzy...a je to prd platný![]()