zajímá mě o kolik je rychlejší deska s nforce 4 ultra než s nforce 3 ultra. stejná sestava jen grafika na nforce4 s pci-e a nforce3 agp. např x800xt pro pci-e a na agp.??
zajímá mě o kolik je rychlejší deska s nforce 4 ultra než s nforce 3 ultra. stejná sestava jen grafika na nforce4 s pci-e a nforce3 agp. např x800xt pro pci-e a na agp.??
asi o tolik < - - - - - >![]()
no ja sem taky snad zadnej test nevidel, ale podle me to rozdil bude minimalni. Pokud to bude temer stejna sestava
tak uz jsem to našelSice je tam pro socket 939 jen jedna deska s nforce3, ale rozdíly jsou tam minimální. Takže rozdíl s nforce3 a nforce4 skoro žádnej. škoda, že tam je dfi lp nforce 3 a ta gigabyte jen ve verzi pro socket 754 (chci si jednu z nich koupit pro 939), takže je nemůžu hodnotit ve srovnání s nforce 4, protože v tom testu byly použitý pro různý sockety různý procáky (3200+ a 3800+). Ale asi půjdu do té dfi lp nforce3 , protože jsem se tam dočetl, že má víc možností nastavení děliček paměti než ta gigabyte. Takže se bude líp taktovat, když mám paměti jen Geil 400 2,5.Kód:http://www.svethardware.cz/art_doc-B5143C50EC2E3F05C1256FF00002819A.html
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)