Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: HDD 120GBSeagate 7200ot. 8MB ATA-chodí divně, mám reklamovat

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní HDD 120GBSeagate 7200ot. 8MB ATA-chodí divně, mám reklamovat

Ahoj, dostal se mi do rukou tenhle HDD a nikdy s ním nebyly problémy, ještě je v záruce..a začal ted blbnout...
    při zapojení do PC jako Sslave nebo jakkoliv jinak, náběh PC do woken strašně dlouho trvá, jak se objevuje logo Windows XP tak je nejdříve takové zašedlé a cca. po 5-10 sekundách se naplno rozsvítí a náběh běží, při samotném fungování ve woknech občas zatuhne celé PC..
    po vyjmutí disku je jak náběh, tak fungovaní oken OK...

je disk špatný? mám jej reklamovat nebo je chyba u mě?

děkuji
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Senior Member Avatar uživatele Lada Kolar
    Věk
    39
    Vliv
    275

Standardní Re: HDD 120GBSeagate 7200ot. 8MB ATA-chodí divně, mám reklam

Citace Původně odeslal Keekus
    Ahoj, dostal se mi do rukou tenhle HDD a nikdy s ním nebyly problémy, ještě je v záruce..a začal ted blbnout...
    při zapojení do PC jako Sslave nebo jakkoliv jinak, náběh PC do woken strašně dlouho trvá, jak se objevuje logo Windows XP tak je nejdříve takové zašedlé a cca. po 5-10 sekundách se naplno rozsvítí a náběh běží, při samotném fungování ve woknech občas zatuhne celé PC..
    po vyjmutí disku je jak náběh, tak fungovaní oken OK...

je disk špatný? mám jej reklamovat nebo je chyba u mě?

děkuji
    zkus prehazet kabely, jinak je pozapojovat, po startu win uz se chova normalne ?
    Some parts of this post may be considered violent or cruel

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Přesně, zkontrolovat jumpery a přehodit, případně zkontrolovat nastavení BIOSu a vyměnit kabel.
    Jinak si stáhni Seagate Seatools a otestuj si ten disk. Podle toho, co ti vyplivne budeš vědět zda reklamovat nebo ne.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání