Dnes rano jsem přišel do práce, máme tu terminálový serv,..... Když jsem pohnul myší nic se mi na obrazovce neobjevilo, žádné přihlašovací okno, tak jsem tedy zmáčkl kombinaci kláves Ctrl+Atl+Delete a najela mi okno standardních nabídek (uzamknout pc, odhlásit se, vypnout, změnit heslo, správce úloh a storno). Chtěl jsem vědět co se děje, tak jsem klikl na spráce úloh a objevilo se mi pouze okno, jako když se odhlašujete od serveru SAVING YOUR SETTINGS a pořád dokola to běží a nic jiného se něděje. Jednu chvíli jsem si myslel, že se mi vypína už server, když to tak dlouho trvá, že by nějakej šotek změnil tlačítka a ja místo správce úloh dal vypnout. Ale to se nestalo. Server pořád běží, ale já se na něj nemůžu dostat. Zkusil jsem vzít terminál a přihlásit se pod administrátorem a najelo mi to na plochu, takže mohu dělat všechny věci. Ale nevím jak se mám zbavit tý tabulku přímo na serveru, nechci pracovat přes terminál. Myslíte, že pomůže jedině restarta v terminálu se už taky bojím spustit správce systému, co když mi to udělá jak na servru, pak už bych se tam ani nepřipojil. Co mi poradíte
Setkali jste se s tím někdy
![]()