Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: !!!Nekonečené odhlašování od Windows 2000 Serveru!!!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní !!!Nekonečené odhlašování od Windows 2000 Serveru!!!

Dnes rano jsem přišel do práce, máme tu terminálový serv,..... Když jsem pohnul myší nic se mi na obrazovce neobjevilo, žádné přihlašovací okno, tak jsem tedy zmáčkl kombinaci kláves Ctrl+Atl+Delete a najela mi okno standardních nabídek (uzamknout pc, odhlásit se, vypnout, změnit heslo, správce úloh a storno). Chtěl jsem vědět co se děje, tak jsem klikl na spráce úloh a objevilo se mi pouze okno, jako když se odhlašujete od serveru SAVING YOUR SETTINGS a pořád dokola to běží a nic jiného se něděje. Jednu chvíli jsem si myslel, že se mi vypína už server, když to tak dlouho trvá, že by nějakej šotek změnil tlačítka a ja místo správce úloh dal vypnout. Ale to se nestalo. Server pořád běží, ale já se na něj nemůžu dostat. Zkusil jsem vzít terminál a přihlásit se pod administrátorem a najelo mi to na plochu, takže mohu dělat všechny věci. Ale nevím jak se mám zbavit tý tabulku přímo na serveru, nechci pracovat přes terminál. Myslíte, že pomůže jedině restart a v terminálu se už taky bojím spustit správce systému, co když mi to udělá jak na servru, pak už bych se tam ani nepřipojil. Co mi poradíte Setkali jste se s tím někdy
    notebook MSI GX701, Core2Duo T9500 2,6GHz, 6MB cache, 4GB RAM, SSD OCZ Vertex 4 128GB a 500GB HDD (v rámečku místo dvd-rw), nVidia 9600M GT, 3xUSB 2.0, 1xFireWare, 1xVGA out, 1xHDMI, 17" LCD 1680*1050

Standardní

tak stav pořád trvá, pořád tam mám to okno s SAVING YOUR SYSTEM. na terminalu jsem teda zkusil do spravce systemu. riskl jsem to a jde to. nevite, jakou sluzbu bych mel treba vypnout nebo program v pozadi? kazda rada bude dobrá! zkusim co se da. napadla me jedna vec, z terminalu dam odhlasit administratora z plochy servru. co říkáte? mám to zkusit? a nebo to vlastne odhlasim terminal? ach jo, ja nevim
    notebook MSI GX701, Core2Duo T9500 2,6GHz, 6MB cache, 4GB RAM, SSD OCZ Vertex 4 128GB a 500GB HDD (v rámečku místo dvd-rw), nVidia 9600M GT, 3xUSB 2.0, 1xFireWare, 1xVGA out, 1xHDMI, 17" LCD 1680*1050

Standardní

hmm ja idiot, jsem si ted uvedomil, že to pres ctrl+alt+delete spustim okno na terminalu a ne na serveru. takze stejne nevidim, kdo mi co vytezuje!

Standardní

tak spravce systemu už jsem si spustil přes terminal,ale pořád přemýšlím, jak se toho zbavit, nebo jestli zbývá jediná možnost a to RESTART!

Standardní

takže: o pulnoci jsem si udělal výlet do prace. přes terminál jsem nahodil nabídku ctrl+alt+delete, dal tlačítko vypnout a restartovat. terminál mi vypl a očekával jsem, že i servr. Ba se pořád nic nedělo. stejná hláška Saving your system. Chtel jsem se připojit znovu přes terminál k serveru a už to nešlo. Počkal jsem tak 30 minut, stále nic. ani připojit se nešlo. našel jsem tlačítko power na serveru, vypl, počkal minutku a nahodil znovu. teprve potom to bylo ok. už žádný okno. doufám,že tohle se mi stalo naposled, už nikdy víc. !!!! dík za rady

Standardní

tohle bylo hezky psano jako do denicku nebo-li udelej si sam )

ale jinak najs1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání