Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Pomokřený notebook vodou.Co s teď s ním?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Pomokřený notebook vodou.Co s teď s ním?

Nazdar tak píšu sem protože by mě zajimaly názory lidí co s notebooky pracují nebo je prodávají,opravují.
    Pro ty zkušené popis problému- je to zhruba týden co jsem byl doma
    měl otevřené okno ventilačku a už v té době vyplý zaparkovaný notebook.
    Jenže jsem šel čučet do vedlejšího pokoje na Tv no a ihned jsem si nevšiml že venku krápe.Nejdřív krápalo pak se rozpršelo byl to lehčí dešťík s větrem.To jsem pak šel do pokoje a na mým zaklaplým notebooku byly kapky od deště.
    Neměl jsem u sebe digi foťák abych to mohl vyfotit a malovat to a dávat sem na web mě přišlo blbý a trapný.
    Prostě na té ploše ta výklopná část s obrazovkou tak na tom bylo pár
    kapek vody různě.Já už nevím plácnu však že jich tam bylo kolem možná 8 nebo 10ti.
    Ty byly teda na tom zaklaplým notebooku na tom víku.
    Zbytek kapek těch pár asi 3-5 bylo z boku pouze z jedné strany a to z levé.A dalších já nevím 4-6kapek bylo zezadu notebooku tedy tam jak jsou vzadu konektory jako napájecí,USB,PS2 apodobně.
    Odkrytý jsou jen napájecí,PS2, a USB.Jinak ostatní konektory jsou pod takovou záklopkou která je docela kryje.
    Notebook jsem po té chvily odpojil a osušil do sucha.
    Nějaké ty kapky jak jsem psal byly zezadu u konektoru ale neviděl jsem že by byla přímo nějaká ta kapka v konektoru,možná na káblu ano ale v konetoru notebooku nejpíše ne.
    Po osušení a rozklopení byl notebook vvnitř dokonale suchý prostě vevnitř nic ani na klávesnici ani na displeji nikde nic.
    A po více jak 24h jsem ho zapnul a fungoval.Dnes po několika dnech kdy byl pro jistotu nepoužíván a byl několik dnívyplý a jen připojenej do el.sítě jsem ho zapnul.
    Vše jde vše funguje žádný problémy.
    Chci vědět mám ho nést na prohlídnutí do servisu?
    Tomu notebooku asi před 2týdny nebo dýl končila záruka a je to Toshiba.
    Nod32,Kav5,Norton Antivirus 2005,McAfee 8
    Rulezzzzzzzzzzz

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

to si delas srandu ne? myslis, ze par kapek tomu ublizi? pokud ano, tak to stejne neovlivnis ( koroze zakladni desky atd ). takze pokud ti neni trapny se ptat na takovou vec, tak vem ten notes a dones ho do servisu.

pokud uznas, ze je to kravina, tak to nech byt.

jo a abych nezapomel, mas SZ
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Ja sem primo do beziciho notebooku, primo primej zasah do klavesnice, proste uplne do nej nalil asi 0,3l pomerancove stavy (ne umyslne ). "Vylil" sem ho, druhej den sem ho rozebral a vycistil kapesnikem, bezi dodnes (uz je to nekolik mesicu).

Takze jak psal misha, je to kravina.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Podle delky prispevku sem cekal, ze venku řádil uragán, nebo blizzard a ono jenom pár kapek , to bych fakt neresil, elektronika prezije i horsi vodni utoky
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

heh.. taky sem cekal ze to bude aspon do otevreneho notesu a poradna bourka.. podle delky.. ale ze to bude asi dohromady 20 kapek.. tak to je mazec.. nemusis se vubec bat.. rekl bych ze dost lidem se i v kompu vylila voda z chlazeni a jedou do dnes
    Athlon 2400+ (T/Bred: 14x166); Tt CooperShim; ASUS A7V880; 2x 512/400 hynix CL2.5 - dual channel; MSI GeForce4 Ti4800 SE; Maxtor 40GB + WD 250 GB; blue cold cathode Thermaltake + fans;
    CPU & GPU - WaterCooled (thx to eRty - wb & vymenik) + big casemodding - complete: 100%
    SE T630 (T-mobile black) + MSI bluetooth MS-6967

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Do hall of fame plz...

Jinak neboj, 8-10 kapicek z prehanky zaklaplymu notebooku opravu nic neudela (no ono by to neudelalo nic ani na otevrenej, ale to uz je vedlejsi)
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Ehm.je mě to blbý ptát se tady ale nenapadlo mě nic jiného než se optat na foru kde se všichni zajmaji o pc techniku.
    Zdálo se mě to vhodné místo na získání informací nebo názorů.
    Jde o to že bych rád slyšel názory nebo zkušenosti s vaši podobnou událostí.
    Přeci nebudu takový- abych toto nikam nepsal nezajmal se o to řekl si:
    No tak co běží to?Běží! A i kdyby to do pár měsíců kleklo tak žádný problém vemu peníz
    e (které nemám ) a koupím nějaký pekný slušny značkový notebook,třeba zase Toshibu?
    A data nějak z původního disku dostanu a nebo je tam nechám....
    Promiňte ale takhle já uvažovat nechci.

Pokuď si teda všichni myslíte že se mu nic nestalo budu v to doufat a budu klidnější.A jak tu napsal jeden člověk- nateklo mu dovnitř a vysušil to.
    Jo super,ale já jej raději rozebírat nechci,ono by to asi nejlíp pro notebook nedopadlo.
    Pro ty co litujou toho že z takového mega příspěvku není něco jako: Mega kusovní thriler- Pc v uragánu tak těm se omouvám.
    Jinak jak říkám nevím zda tam nějaká voda vnikla,fakt nechchi aby to zkorodovalo,teda nějaký ty plošnáky zoxidovaly apod.

Ale i přesto díky za názory a snahu mě něco napsat.
    Nod32,Kav5,Norton Antivirus 2005,McAfee 8
    Rulezzzzzzzzzzz

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

oki. takze vyreseno. hall of fame vola.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání