Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: repro hraje ruzne hlasite..

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní repro hraje ruzne hlasite..

kartu mam hercules digifire 7.1, repro creative t5400 5.1
    posledni dobou se mi stava, ze kdyz mi hraje naka hudba (nezalezi jestli hra, mp3 apod) tak se meni hlasitost reprodukce. zkousel jsem vytahnout a znova zandat vsechny kabliky, ale zadny efekt. resp. hraje to na urcity hlasitosti, ale obcas to najednou zacne hrat fakt hlasite a pak se to zas vrati k puvodni (tissi) reprodukci..
    suggestions?

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

jako behem reprodukce, nebo kdyz treba pustis jinej program
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Citace Původně odeslal Arteee
    jako behem reprodukce, nebo kdyz treba pustis jinej program
    jako behem reprodukce..

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

Pro začátek bych asi zkusil připojit jiný repra a tyhle s jiným zdrojem zvuku, jestli teda máš možnost to udělat.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

Citace Původně odeslal Peca-on-line
    Pro začátek bych asi zkusil připojit jiný repra a tyhle s jiným zdrojem zvuku, jestli teda máš možnost to udělat.
    bohuzel nemam.. blby je hlavne to, ze nemam jak vyzkouset jestli to na jinych bude delat taky.. je to uplne random. za posledni tyden to udelalo jednou..

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

Citace Původně odeslal moris
    Citace Původně odeslal Peca-on-line
    bohuzel nemam.. blby je hlavne to, ze nemam jak vyzkouset jestli to na jinych bude delat taky.. je to uplne random. za posledni tyden to udelalo jednou..
    Staci walkman.. Jinak to bohuzel nezjistis nez ze to takhle oddelene otestujes. Muze byt chyba jak v repro tak ve zvukovce nebo mozna i v softwaru..

Member Avatar uživatele hyde21
    Věk
    37
    Vliv
    251

Standardní Re: repro hraje ruzne hlasite..

posledni dobou se mi stava, ze kdyz mi hraje naka hudba (nezalezi jestli hra, mp3 apod) tak se meni hlasitost reprodukce. zkousel jsem vytahnout a znova zandat vsechny kabliky, ale zadny efekt. resp. hraje to na urcity hlasitosti, ale obcas to najednou zacne hrat fakt hlasite a pak se to zas vrati k puvodni (tissi) reprodukci..
    suggestions?
    Je to chyba toho POTENCIOMETRA v tom regulatore hlasitosti !
    Ja mam tie iste repro co ty a tiez mi to robi cize viem co hovorim

Ja to teraz v poslednom case riesim tak ze ked zapnem repro tak tym ragulatorom len tak chvilku tocim nech sa ,,zahreje a vybeha" na zaciatok a potom uz regulujem hlasitost repro iba cez zvukovu kartu nomrlane vo windowse cize ten creative regulator nepouzivam.
    Rozmyslal som ci ten potenciometer vnutri nebude spinavy lebo na starych creativoch (rada inspire 5xxx) tiez zacal po case ten otocny regulator s tym velkym kolieckom blbnut a kolisala hlasitost a stacilo rozobrat regulator a vycistit potenciometer ale ci by to aj tu pomohlo neviem.
    A reklamacia ?
    to sa mi moc nechce zasa repro davat dole zo steny a balit do krabice asi by ma porazilo a keby som im do obchodu doniesol iba ten regulator asi by ma poslali niekam ...
    -ABIT- KN8 SLI with heatpipe chipset cooling, AMD Athlon 64 Venice 3000+@2600Mhz 1,5V + Zalman CNPS 7000B-AlCu LED@1700rpm, Apacer 2x 512MB PC400 CL 2,5 @410Mhz (5-2-3-2; 2.9V), ASUS GeForce 7600GT 256MB DDR3 VIVO 560/1400/1,36V/2,02V@pencil mod 695/1680/1,52V/2,12V + ZALMAN Fatal1ty FS-V7 @2100rpm, SEAGATE Barracuda 7200.8 200GB 8MB SATA NCQ ST3200826AS + Samsung Spinpoint P120 2504C 250GB 8MB SATA II NCQ, M-Audio Revolution 5.1, Logitech Z-2300, _NEC DVD_RW ND-4551A 1-Z2, ENERMAX Noisetaker EG425AX-VE v2.0 420W, Thermaltake Armor VA8000SWA Silver Supertower, Razer Diamondback Plasma L.E.;

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Je to jak píše hyde21 ... dělají to snad všechny Creative repro...i moje inspire 4400 Řešením bude asi vyčistit ten potenciometr v ovládání. Já jsem to tak udělal a je klid...teda teď už to začíná znova občas
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

no je fakt, ze u repro creative je ovladani hlasitosti reseno mechanicko elektrickou vazbou, takze regulace hlasitosti muze delat podobne veci.

Jelikoz mechanicky prvek(potenciometr) ma nachylnost se starim chřadnout(bud se skrabe odporova vrstva> zmena odporu, ci preruseni; nebo usazovat spinu > praskani, zmena odporu pri ruznych uhlech).

A prave posledni zminovana bude asi pricinou, protoze tenhle potenciometr ovlada elektricky potenciometr(IO), takze pokud je zapraseny, tak E-POT reguluje hlasitost dle okamziteho odporu na mehanickem potenciometru...

Takze by stacilo opravdu ho procistit.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Citace Původně odeslal hyde21
    suggestions?
    Rozmyslal som ci ten potenciometer vnutri nebude spinavy lebo na starych creativoch (rada inspire 5xxx) tiez zacal po case ten otocny regulator s tym velkym kolieckom blbnut a kolisala hlasitost a stacilo rozobrat regulator a vycistit potenciometer ale ci by to aj tu pomohlo neviem.
    no aspon ze vim co to je.. trochu jsem ten ovladac hlasitosti podeziral, pze uz jednou jsem s nim mel nejaky potize.. muzes mi jeste pls dat naky strucny navod jak bych to mel vycistit? a taky kde to vubec cistit. ten zminovany potenciometr je v subwooferu nebo kde?

Member Avatar uživatele hyde21
    Věk
    37
    Vliv
    251

Citace Původně odeslal hyde21
    suggestions?
    no aspon ze vim co to je.. trochu jsem ten ovladac hlasitosti podeziral, pze uz jednou jsem s nim mel nejaky potize.. muzes mi jeste pls dat naky strucny navod jak bych to mel vycistit? a taky kde to vubec cistit. ten zminovany potenciometr je v subwooferu nebo kde?
    Nie ten potenciometer je predsa v tom ovladaci na kabli ktorym zapinas/vypinas repro a regulujes hlasitost a basy !

A to vycistenie je nebezpecnejsia zalezitost lebo si musis dat pozor aby si to pri rozoberani nejako mechanicky neposkodil a nepripravil sa tak o zaruku

Na starych inspire 5300 som to cistil technickym benzinom ....
    -ABIT- KN8 SLI with heatpipe chipset cooling, AMD Athlon 64 Venice 3000+@2600Mhz 1,5V + Zalman CNPS 7000B-AlCu LED@1700rpm, Apacer 2x 512MB PC400 CL 2,5 @410Mhz (5-2-3-2; 2.9V), ASUS GeForce 7600GT 256MB DDR3 VIVO 560/1400/1,36V/2,02V@pencil mod 695/1680/1,52V/2,12V + ZALMAN Fatal1ty FS-V7 @2100rpm, SEAGATE Barracuda 7200.8 200GB 8MB SATA NCQ ST3200826AS + Samsung Spinpoint P120 2504C 250GB 8MB SATA II NCQ, M-Audio Revolution 5.1, Logitech Z-2300, _NEC DVD_RW ND-4551A 1-Z2, ENERMAX Noisetaker EG425AX-VE v2.0 420W, Thermaltake Armor VA8000SWA Silver Supertower, Razer Diamondback Plasma L.E.;

Standardní

ok. tak na to se asi vyprdnu, dokud to nebude fakt spatny. je pravda, ze kdyz clovek 'pojezdi' s tou hlasitosti tak ono se to vzpamatuje.. hlavne ze vim, vo co go. dik moc

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání