Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Chyba při zápisu Image CD

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Chyba při zápisu Image CD

Zdarec lidi!

Mám problém, snažím se udělat si Image CD na vypálení a systém mi hlásí tuto hlášku...

Nevím jak tento problém vyřešit...

Už se mi to 1x stalo a sice při kopírování většího souboru z jednoho fyzického disku na druhý, ale soubor zůstal v pořádku...

Naneštěstí v případě toho Image se jednotlivé obrazy liší jak velikostí, tak i MD5 checksumem...

Jen v jednom případě "NFS UnderGround (Play CD)3.ISO" systém tuto hlášku nevypsal...

Poradíte někdo?

PS: Nechal jsem udělat kontrolu disků (scandisk) avšak nevím, zda případné chyby opravil, tato volba zde není...

Jinak mé PC jest:

Sempron (Barton XP) 3000+ @ 2 Ghz ; Arctic Cooling - Cooper Silent 2TC Rev.2 ; Epox 8RDA+ (nForce 2) ; 512 MB DDR RAM 333 @ 200 Mhz ; mechanika TEAC DV-516E ; HD Seagate 120 GB 2MB cache ; Kulaté 80ti žilové IDE kabely ...

Windows XP Professional SP2 ; Total Uninstall ; ATi Catalyst 5.3 ; DirectX 9.0c Dec. 2004 (sdk_redist)
    The greatest trick the Devil ever pulled, was convincing the world he didn't exist.

Standardní

ta pretaktovana pamet je urcite bezchybna?

Elnath : HP Compaq 2510p | Intel Core2 Duo U7600 (@1.2GHz) | Micron 4GB DDR2 667MHz CL5 (@533MHz CL4) | Intel GMA X3100 | RunCore Pro IV 128GB PATA Zif SSD | Matshita UJ-842S | Analog Devices AD1981HD | Intel 82566MM 1Gb | Intel Wireless WiFi Link 4965AGN | Broadcom BT 2.0 | Microsoft Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 : Windows 8

Standardní

Zkontroluj HDD tohle dela pokud odchazi disk
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Standardní

Díky za přesun do správné sekce, omlouvám se, ale nevšiml jsem si...
    Citace Původně odeslal pipp
    ta pretaktovana pamet je urcite bezchybna?
    Ta paměť je podtaktovaná, má běžet na 333MHz... AFAIK je v pořádku...
    Citace Původně odeslal Geeker
    Zkontroluj HDD tohle dela pokud odchazi disk
    OK, ale jak? Já totiž nevím o nějakém freeware programu co by to uměl a poradil si s odpojováním a připojováním svazků WXP a dokázal opravovat případné chyby...
    Scandisk je podle mě nanic, ale fakt nevím co jiného použít... Poraď prosím!
    The greatest trick the Devil ever pulled, was convincing the world he didn't exist.

Standardní

No zkus v prvni rade prave scandisk s parametrem tzn chkdsk /r a uvidis. Pokud jsou tam vadne sektory jako ze to tak vypada zalohovat . A preformatovat disk systemovou utilitou od vyrobce. Pokud tam nic neni tak tou samou utilitou ten disk zkontrolovat
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání