V současné době pracuju na tomhle projektu, ale řeším problém, kde sehnat fotky starého šrotu (3Dfx,nVidia,Ati,S3 atd) v rozumné kvalitě a bez copyrightu...
Pokud by někdo byl sběratelem starých karet a chtěl pomoci...tak to jen uvítám Big Smile
V současné době pracuju na tomhle projektu, ale řeším problém, kde sehnat fotky starého šrotu (3Dfx,nVidia,Ati,S3 atd) v rozumné kvalitě a bez copyrightu...
Pokud by někdo byl sběratelem starých karet a chtěl pomoci...tak to jen uvítám Big Smile
WWW.HWMAG.CZ - Intel+nVidia+WD+Corsair=spokojenost ...
3dfx najdeš nejlépe na no-x ovo stránkách www.3dfx.czPůvodně odeslal Yngwie
Mohu ti nahodit foa S3 Trio,3Dfx,Riva TNT2...![]()
S no-xem jsem už domluveny na 3dfx...takze zbyva to ostatni od Radeonu 8500 nize...od GF4 nize...a XGI pripadne S3 (všechno).
No Radeonu 8500 ... foto bych taky měl.. a ještě GeForce II Ti..![]()
Takze pokud se chcete podilet tak na mail... stefek@pctuning.cz ... posilejte fotky karet... front a back PCB..nejlepe na bilem podkladu v solidnim rozliseni![]()
Bude to more prace, ale vysledek by mohl stat zato![]()
samozrejme bez naroku na copyright.....
http://www.new-shine.com/Neweb/LANVGA/product.html
tu je kopa info o kartach ktore hladas a maju tam aj obrazky, len sa mi nezobrazuju cele.
A drzim palce lebo to bude fakt kopa hnusnej roboty
EDIT: tak niektore karty mi to zobrazi cele a niektore len lavy horny roh
desktop MoBo: Gigabyte MA770-DS3, CPU: X2 4450e, RAM: 2GB Kingston, HDD: Samsung F1 750GB, GPU: Radko 3850, DVD: Samsung SH-S223F, Case: CoolerMaster Elite 330, Zdroj: Fortron 350W 60GLN, LCD: Samsung 223BW, repro: Creative P380 ||| notebook Compaq Evo n620c: Pentium M 1,5GHz, 1GB RAM, 120GB HDD, 14" LCD (1400x1050) a našlapaný Mobile Radeon 7500
If there are no stupid questions, then what kind of questions do stupid people ask? Do they get smart just in time to ask questions?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)