Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Problém Athlon 2500 + a MSI MSI KT6V "SR

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Problém Athlon 2500 + a MSI MSI KT6V "SR

Zákazník jsi objednal tuto sestavu a když jsem to dal dohromady tak poprvním zaputí to běželo v pohodě.Když jsem to zaplul podruhé tak nesvítila kontrolka Power a diody vzadu svítili všecny červeně asi po minute se zapnula kontrolka power a pořát se nic nedělo tak jsem dal restat a počítač naběhl uplně v pohode. A takto to musím udělat pokaždé když chci zapnou PC. PLS o pomoc čím by to mohlo být

PS: Vyměnil jsem CPU, deska šla na reklamaci a vrátili mi novou, zdroj byl na reklamaci a dali mi novej.

Díky

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no tohle vypada, ze ten barton ma pri zapnuti natolik velky odber, ze deska neni schopna cpu inicializovat. schvalne tam zkus jine cpu ( trebas nejakeho thoroughbreda ). pri restartu uz je proudovy naraz mensi a tak to nabehne. tot muj nazor.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní Řesení na světe ale ne úplné!!

Tak jsem vyzkoušel nějakej procík co jsem našel v krabici myslim že to je nějaky Duron 1800+ a šlape to přesně jak jsi napsal. Ale jak vyřešit ted tento problém že si to moc bere šťávu. To ho mám podtaktovat??

Standardní Konečné řešení dokud mi to zákazník nehodí na hlavu!!

Jak asi víte tak je tam ted 2500+ Athlon který ve standartu běží na 166Mhz ale kvůli velkému odběru při zapnití se prostě nerozběhl tak jsem tam dal FSB na 133MHz a běhá to ale doufám že zákazník to nezjistí ...

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní Re: Konečné řešení dokud mi to zákazník nehodí na hlavu!!

Citace Původně odeslal xxKOudyxx
    Jak asi víte tak je tam ted 2500+ Athlon který ve standartu běží na 166Mhz ale kvůli velkému odběru při zapnití se prostě nerozběhl tak jsem tam dal FSB na 133MHz a běhá to ale doufám že zákazník to nezjistí ...
    No to neni moc koser. Co pouzit lepsi zdroj? To by nebylo reseni?
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Standardní

Nepomůže když tomu neodolala 450ka zdroj tak jiné řešení neznám!!

Vliv
    357

Standardní

hmmm tady je problem jinde nez primo ve zdroji. desky od msi ( nerikam ze vsechny ) mely ( mam takovy dojem ) mirne poddimenzovane napajeni cpu ( to jsou ty tranzistory u patice cpu ).

no ale lepsi by bylo, kdyby se zkusil vyjadrit nekdo z lidi, co tu desku maji.

bartona na 133fsb je fakt prasarna a pokud prodavas/servisujes, tak si koledujes o reputaci. spis bych zakaznikovi primo nastinil problem ( tedy pokud to neni BFU ) a navrhl bych mu jinou alternativni desku.

Standardní

Jedine co mě napada jestli do toho pouštím dobrou energii

Standardní

Co mě na tom nejvíce zaráží že to dělá to samé i když odpojim všochno zbytečné zařízení jako CD-RoM

Senior Member
    Vliv
    272

Standardní

kolik zarizeni mas zapojeno na 450ce zdroji je jedno... podivej se do biosu a pridej mirne napeti na CPU.. nam tohle delala MSI kdyz jsem taktovali procik... nastavovala si napeti sama a vzdy spatne...

Edit: pokud stavis PC nejsi urcite nejaka lamka tak bych vyzkousel novejsi nebo starsi bios k desce
    CPU: C2D 2140 2,6 Deska:GA-945-S3 RAM 2x1GB 667MHz CL5 VGA: Sapphire 2900pro/@XT Zdroj: Eurocase SuperSilent (PFC) 400W HDD: 320GB WD/KS a 2x250GB WD/KS, LG DVD-RW, Acer AL1916WAs - LCD 19"
    NTB: Toshiba Portégé R100 P-M 1,1ULV 768DDR 333, 40GB disk, Wifi, 12"LCD, 1Kg, Bat. (5)hod.

Standardní

A na kolik bych tam měl hodit tu voltage??

Vliv
    357

Standardní

no predpokladam, ze u vsech msi desek muzes menit napeti jen v krocich 5% a 10%. takze moc moznosti ke zkouseni neni.

jo a technicka. zkus prosim pouzivat tlacitko "UPRAVIT" v pravem hornim rohu tveho prispevku a veticky doplnovat za slovo "EDIT:" to jen aby pak nebylo nekolik tvych prispevku zbytecne za sebou. diky

Standardní

JJ super už to běží ale nevím jak dlouho Tak bych ještě napsal ale jinak mnohokrát děkuji.

PS: Taková svině nejsem abych dal zákazníkovi PC ve kterém by FSB běželo na 100 - 133 MHz. Teď to běží na 166MHz a s větší vatáží.

KUJU MOOOOC

Senior Member
    Vliv
    272

Standardní

no kdyz pridas FSB na 200 a das jeste trochu Vcore mas z toho XP3200+ a sestavu drazsi o 3K
    CPU: C2D 2140 2,6 Deska:GA-945-S3 RAM 2x1GB 667MHz CL5 VGA: Sapphire 2900pro/@XT Zdroj: Eurocase SuperSilent (PFC) 400W HDD: 320GB WD/KS a 2x250GB WD/KS, LG DVD-RW, Acer AL1916WAs - LCD 19"
    NTB: Toshiba Portégé R100 P-M 1,1ULV 768DDR 333, 40GB disk, Wifi, 12"LCD, 1Kg, Bat. (5)hod.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání