Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: WIFI ASUS WL330G

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member
    Vliv
    250

Standardní WIFI ASUS WL330G

Nazdar mám asi takýto problém kupil som si AP ASUS WL330G + ASUS WIFI PCMCIA karetku do Notebboku a chel som stým spojiť moju stávajúcu sieť ktorú mám riešenú cez ADSL router ALCATEL tušim že 510i čili hlavne mi išlo o to aby som dostal net na notebook no to sa dá sa povedať podarilo ale samozrejme že widle začali robiť problém aspoň si myslím že to bude widlemi
    a ten problém je asi takýto keď pc reštartujem (notebook) tak sa stane asi jedna vec wifi sieť mi ide non problém ale k netu sa nedá pripojiť v pološke spravca sieti sa ani nezobrazí ikonka internetové pripojenie ( pritom internet nebol vôbec odpájaný pred reštartom) a net nejde , ale ak ja internet odpojím z iného PC ktoré je priamo pripojené LAN k alcatelu 510i tak na notebooku sa mi v sietových pripojeniach opäť objavý ikonka internetové pripojenie a zasa sa dá ist na net . No to je asi moj problém a bol by som velmi štastný keby mal niekto skúsenosti s takýmto riešením siete a dal by mi vedieť či a ako sa dá tento dle mna bug odstrániť Ďakujem všetkým za ochotu .
    Intel Pentim 5200 @3,5 MB BIOSTAR PA43 GA, Coolermaster Gemin II , 2x1GB RAM , VGA ATI Radeon 4850 , Accelero S1 , 250 GB SAMSUNG , 250 GB WD ,500 GB Hitachi 500 GB, 1TB WD, DVD-RW Samsung 203

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

ted uplne prene nechapu jak to mas zapojeny adsl>router>lan>asus wifi>pcmcia takze k cemu ikona pripojeni k internetu jediny pripojeni bude ten bezdrat na ty pcmcia takze jestli de ta wifi tak pokud je router a to APcko dobre nastaveny tak by to melo jet.

Junior Member
    Vliv
    250

Standardní

No ono to aj ide ale keď ja nepripojím z iného PC internet tak sa nedá pripojiť z notebooku to je asi celý moj problém
    ináč dík za snahu ja viem že som ten moj problém popísal dosť krkolomne
    Intel Pentim 5200 @3,5 MB BIOSTAR PA43 GA, Coolermaster Gemin II , 2x1GB RAM , VGA ATI Radeon 4850 , Accelero S1 , 250 GB SAMSUNG , 250 GB WD ,500 GB Hitachi 500 GB, 1TB WD, DVD-RW Samsung 203

Junior Member
    Vliv
    250

Standardní vyrieśené

vyriešené PLS LOCK

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

A ze bys napsal kde byl problem to jako ne ? Az budes zase neco priste potrebovat, tak ti tam napisu taky "vyreneno, hledej, lock" a budu mit na 100% pravdu.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Junior Member
    Vliv
    250

Standardní sorry

sorry problém bol v tom že som mal povolenú sietovku na notebooku aj klasickú lan a aj wifi a v tom bol celý problém asi sa to bylo a robilo to psie kusi este raz sa ospravedlnujem
    čiže treba povoliť buď jedno alebo druhé podla toho či idem na klasicku lan alebo wifi

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání