Nazdar mám asi takýto problém kupil som si AP ASUS WL330G + ASUS WIFI PCMCIA karetku do Notebboku a chel som stým spojiť moju stávajúcu sieť ktorú mám riešenú cez ADSL router ALCATEL tušim že 510i čili hlavne mi išlo o to aby som dostal net na notebook no to sa dá sa povedať podarilo ale samozrejme že widle začali robiť problém aspoň si myslím že to bude widlemi
a ten problém je asi takýto keď pc reštartujem (notebook) tak sa stane asi jedna vec wifi sieť mi ide non problém ale k netu sa nedá pripojiť v pološke spravca sieti sa ani nezobrazí ikonka internetové pripojenie ( pritom internet nebol vôbec odpájaný pred reštartom) a net nejde , ale ak ja internet odpojím z iného PC ktoré je priamo pripojené LAN k alcatelu 510i tak na notebooku sa mi v sietových pripojeniach opäť objavý ikonka internetové pripojenie a zasa sa dá ist na net . No to je asi moj problém a bol by som velmi štastný keby mal niekto skúsenosti s takýmto riešením siete a dal by mi vedieť či a ako sa dá tento dle mna bug odstrániť Ďakujem všetkým za ochotu .![]()