v sekcii "site" som zalozil http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=83863
jezevec ma odkazal na faq. cez pm som mu povedal ze som tam nic nenasiel naco ma odkazal na prislusny odstavec. tymto sa mu chcem podakovat za odpoved (ja som tam to riesenie nevidel pretoze nepoznam suvislost medzi zhorenym konektorom a potencialmi). nerad to preberam takto verejne ale na dalsie pm mi bud neodpovedal alebo vdaka nejakej chybe sa mu tie spravy nedorucili. zarazilo ma totiz jeho tvrdenie, ze u ludi co su na tomto fore predpoklada nejake zakladne znalosti. ja nemam znalosti ziadne, ale na svojej MB som si vymenil kondenzatory, spojil nejake piny na CPU a som uplny laik. dokazal som to preto, lebo som na tomto fore nasiel postup ako to spravit. ja som toto forum pochopil tak, ze to ma byt nejaka databaza znalosti v ktorych si kazdy najde odpoved na svoj problem. ked najblizie bude mat niekto takyto problem tak napise do search zhoreny spaleny rj45 a ukaze sa mu moje zamknute forum. cim forum akosi straca zmysel. podla mna. mozno sa mylim. ak ano tak mi prosim vysvetlite ako a kde.