Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Podivné chování FDD - HELP?

Senior Member mince Avatar uživatele Aliencz
    Věk
    58
    Vliv
    292

Standardní Podivné chování FDD - HELP?

Natrazil jsem na zajímavý problém. Byl jsem u jednoho známého a přinesl jsem si na disketách nějakou práci. Obsah disket jsem načetl do PC a po zpracování v podvečer chtěl znovu uložit na diskety - OUHA. Systém hlásí nepřítomnost diskety - vyměnuji disketu za novou - nic. Vyměňuji další, nic. Beru disketu domů, načtu soubory, vše se zdá OK. Po dvou hodinách OUHA - stejný problém - uvažuji o viru, blokujícím mechaniku, ale antivir nic nenachází (AVG7.0) ..... nemáte někdo šajn, co se děje ...??
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    358

Standardní

neni ta disketa poskozena? ( trebas kdyz odkryjes dvirka, nema tam rejhu? - to bysis pak relativne mohl pospinit/poskodit hlavicku ).

jinak bych rekl, ze ta disketa je v haji.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Věk
    58
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    neni ta disketa poskozena? ( trebas kdyz odkryjes dvirka, nema tam rejhu? - to bysis pak relativne mohl pospinit/poskodit hlavicku ).

jinak bych rekl, ze ta disketa je v haji.
    No já to zkouším s více disketama, tu první jsem dal bokem, ale zajímavé je, že mi ji to poprvé načetlo. Potom už ani novou z balíčku. Poškození nevidím, tak nevím .... celé je to nějaké divné už aby ty diskety nebyly potřeba vůbec

Vytáhl jsem nový balíček a po restartu PC se to chová normálně, pravděpodobně některá z původních disket nějak blokne mechaniku do dalšího restartu. Hodil jsem je dokoše všechny z této várky. Takže asi vyřešeno. Díky.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    358

Standardní

hmmm a co cely balicek? neni vadny?

jeste me napada, ze mas proste nejak hejblou hlavicku. zkousel si tu disketu preformatovat?

protoze ja mel par mechanik, ktere byly ok. obe cizi diskety cetly, ale disketu z druhe mechaniky neprecetly. bylo to tim, ze mely kazda jinak posunutou hlavicku. opet v ramci toleranci. ale proti sobe uz ty tolerance byly pres normu.

jinak ti neporadim. diskety v pc uz jsem nepouzil ani nepamatuju. a mechaniku mam v kompu jenom proto, ze tam mam primo udelany otvor, tak je blby aby byl prazdny
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Věk
    58
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    ..........diskety v pc uz jsem nepouzil ani nepamatuju. a mechaniku mam v kompu jenom proto, ze tam mam primo udelany otvor, tak je blby aby byl prazdny
    No já jsem stejný případ, s disketou se setkám jen u lidí, co pro ně sem tam dělám nějakej servisík, na venkově na těch starejch mašinách to pořád valí, tam jsou lidi chudí a na P4 nemají Ale už je to vyřešeno, asi vadná várka disket s tendencí vyřadit mechaniku viz předchozí post.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání