Kupil som si novu vga Sapphire ATi Radeon 9550 128mb 128bit. Ked som ju zapojil tak som na druhy den formatoval disk, reinstall windows proste kompletka. Vsetko ide v pohode az na Counter-Strike a Day of Defeat (tj STEAM). Ked hram niektory z tychto modov(ine nehram) tak pri hre mi casto !lagne" mys alebo klavesnica. V podstate to vyzera tak ze hram a ked lagne mys tak pri niakom pohybe akoby sla chvilku sama resp. ked strielam tak chvilku este striela. Ked lagne keyboard tak pri pusteni klavesi (napr skrcenie) tak akoby som ju este chvilku drzal(som este chvilku skrceny). Uz som celi system reinstaloval 3 krat (win xp pro) ale stale mi to robi. Jedina zmena co nastala je nova vga. Nic ine. ziadny novy soft, zasah do registrov proste nic len nova vga = ovladace - catalyst 5.3(origos z ati.com). Takze sa domnievam ze to bude vtom.

Tento problem mali unas v herni (Storm bratislava) asi pred dvoma rokmy a co som sa pital tak to vraj vyriesili nainstalovanim Kaspersky antivirus a preskenovanim vsetkych pc a vraj to porom prestalo. Ale pochybujem ze to bolo nieco s tymto. Mam vsetky zaplaty, nod, antispywaresoft vsetko updatnute,zaplatane proste system v 100% stave (a v podstate cerstvo nainstalovany). Takze ak mi niekto viete stymto pomoct tak piste. Dik.

PS: Ak to nebude mat nic s vga tak sa ospravedlnujem ze som tento thread pridal do sekcie o ati katach.