Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: msi k7t turbo vs. apacer 256mb unb pc133 cl3

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    298

Standardní msi k7t turbo vs. apacer 256mb unb pc133 cl3

apacerka je 256mb unb pc133 cl3
    8cipu na jedne strane a je to sdram

msi je k7t turbo 3.0 s poslednim biosem 3.6 jeste zkusim 3.5

------------------------------

nedari se mi za boha rozjet pamet v teto desce. nejsem si stoprocentne jisty, ze ji podporuje. protoze se nevyznam v tabulce v manualu, ale muzu ji opsat. pocitac osazeny apacerkou ani nepostne, at je v jakemkoliv banku. zkousel jsem i reset cmosu. sviti kod 0 1 0 0 coz je memory error(spatny modul nebo spatne nainstalovany modul). pokud tam je jedna nebo dve 64ky hp 100 @ cl3 a bezi na 133@cl2 tak postne a funguje, prilozim-li apacerku, tak zase nic. pamet mi poslal dost blbe zabalenou=jen v protinarazove obalce s par utrzky papiru okolo jen clovek tady z fora. jeste ji zkusim na dvou jinych deskach, ale tam nevim taktez zda ji stopro podporuji.

kazdopadne ale kamarad ma podobnou, temer shodnou desku - je kapku starsi, msi k7t pro2 a tu ma osazenou 256mb ram nejaky nic moc znacky tusim v-data, nebo vm neco a cipu ma 8 na jedne strane taktez a bezi v pohode. takze moc nechapu. mohla se poskodit cestou? precejenom v protinarazove obalce, rany, zmeny teplot, apod. nebo je to jen deskou a jinde pujde?

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no jestli je funkcni, zjistis az tim, ze ji rozjedes. nefunkcnost muze zpusobit silne elektromagneticke pole nebo staticky naboj.

a ze vubec nepostne? pokud ma 8 chipu, tak to na 256ku znamena celkem velke moduly ( 256Mbit na modul ). takze mrkni do manualu k desce, jestli toto podporuje. jo a take nam napis, co je napsano na tech modulech.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

moje deska k7t turbo:

kamosoj deska msi k7t pro 2:

jako rozdil tam vidim, ale moudry z toho stejne nejsem a rekl bych ze by tu 256tku mela zvladat i moje deska. driv mi v ni jela tusim(?)256 kingmax ale nejsem si jisty mozna to byla 128, lec kolik mela chipu a jak vypadala opravdu nevim:(. ale na internetu se da najit spousta lidi co v te same desce jako je moje provozuji treba i 512mb ram v kuse, apod.

kazdem cipu je napsano:
    hynix 245a a
    hy57v56820bt-h
    korea

a v desce je:
    duron 1800(13,5x133)

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no oficialne bys tam mel narvat nejvic 32*8 coz by ty pameti mely byt. zkus 2 veci. kamosovu pamet ve svoji desce a svou pamet v jeho desce. pak bude vsjo jasno...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání