Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Opera vs. Flashget

Standardní Opera vs. Flashget

Potreboval by som poradit ako rozbehat flashget v opere.Pocul som ze to ide ale neviem ako.Som si aj na to stiahol plugin ale stale mi to nefunguje...Prosim poradte!Diky!
    Cpu:AthlonXP2000(Palomino)Ram:Mercury 512MB 333MHZ CL2.5 VGA:ATI Radeon 9550Gecube infinity 128MB 128Bit(475,700default) Board:MSI KT400A Ultra FISR HDD:2xHitachy120GB 7200ot 8MB cash Fan speeze Vulturespin1 CDRW:Plextor 48/24/48A DVDROM:Toshiba 1802 POWER:350Watt

Standardní Re: Opera vs. Flashget

Citace Původně odeslal Milky
    Potreboval by som poradit ako rozbehat flashget v opere.Pocul som ze to ide ale neviem ako.Som si aj na to stiahol plugin ale stale mi to nefunguje...Prosim poradte!Diky!
    nevěřící tomáš
    Já to 100% nedokázal rozchodit, nejaké soubory to prostě nestahovalo... tak schválně....
    držim palce

Standardní

No rikali lidi, ze integrace flashgetu s operou je podivna. Sam sem to nezkousel, vetsinou stahuju s Transfer okne opery, ovsem bohuzel beta verze Opery 8 nejak neumi navazovat...takze v soucasne dobe casto pouzivam jiny program na stahovani, ale delam to tak, ze kliknu na link pravym, dam copy link adress, ten program to pochopi, vyhodi okno, vyberu soubor a stahuje se. Umi tohle FlashGet taky?
    Jinak ale zkus stranky http://www.opera.unas.cz/ ten clovek tam ma sepsano o opere strasne moc informaci, pokud tam o flashgetu nic neni, zkus se ho zeptat .

EDIT: Opraven odkaz
    Neco o flashgetu je v "K STAŽENÍ, PLUGINY"
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Umi tohle FlashGet taky?
    umi

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Member mince
    Vliv
    269

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    No rikali lidi, ze integrace flashgetu s operou je podivna. Sam sem to nezkousel, vetsinou stahuju s Transfer okne opery, ovsem bohuzel beta verze Opery 8 nejak neumi navazovat...takze v soucasne dobe casto pouzivam jiny program na stahovani, ale delam to tak, ze kliknu na link pravym, dam copy link adress, ten program to pochopi, vyhodi okno, vyberu soubor a stahuje se. Umi tohle FlashGet taky?
    Jinak ale zkus stranky http://www.opera.unas.cz/ ten clovek tam ma sepsano o opere strasne moc informaci, pokud tam o flashgetu nic neni, zkus se ho zeptat .

EDIT: Opraven odkaz
    Neco o flashgetu je v "K STAŽENÍ, PLUGINY"
    presne tak,me to 100% neslo rozchodit,takze taky "kopirovat adresu odkazu"

Standardní

Hmm a nejaky iny download accelerator v ktorom stahovany subor pretiahnete do okna ako vo flashgete a ma skoro tie iste funkcie nepoznate?
    Cpu:AthlonXP2000(Palomino)Ram:Mercury 512MB 333MHZ CL2.5 VGA:ATI Radeon 9550Gecube infinity 128MB 128Bit(475,700default) Board:MSI KT400A Ultra FISR HDD:2xHitachy120GB 7200ot 8MB cash Fan speeze Vulturespin1 CDRW:Plextor 48/24/48A DVDROM:Toshiba 1802 POWER:350Watt

Standardní

Takze mne uz to funguje bez problemu stahnete si tenhle plug-in http://www.amazesoft.com/npfg11.exe a pak podle tohoto navodu nastavte http://www.amazesoft.com/browser.htm
    Funguje to perfektne...FlashCet se spusti automaticky
    IBM X60

Standardní

Diky moc uz som si to rozbehal ale nefunguje to uplne na 100% naprikald subory typu mpeg mi idu cez flashget ale wmv mi ide klasicky cez operu... Ktore vsetky typy suborov mas overene ze funguju?

Standardní

Citace Původně odeslal Milky
    Diky moc uz som si to rozbehal ale nefunguje to uplne na 100% naprikald subory typu mpeg mi idu cez flashget ale wmv mi ide klasicky cez operu... Ktore vsetky typy suborov mas overene ze funguju?
    Přesně tohle to dělalo i mě... Bohužel ani s novější verzí Opery mě to 100% neběhá

Standardní

Ja sice FlashGet nepouzivam, ale to co pisete, prece musi zaviset na tom, jakou akci k prislusnemu typu mate v Opere (event. ve Flashgetu) nastavenu. Jestlize je treba pro wmv nastaveno otevrit v Opere, tak se otevre a nebude se tahat jinym programem. To nesouvisi s verzi Opery.

Standardní

Citace Původně odeslal iv93611
    Ja sice FlashGet nepouzivam, ale to co pisete, prece musi zaviset na tom, jakou akci k prislusnemu typu mate v Opere (event. ve Flashgetu) nastavenu. Jestlize je treba pro wmv nastaveno otevrit v Opere, tak se otevre a nebude se tahat jinym programem. To nesouvisi s verzi Opery.
    Presne tak k tem typum souboru, co chci, aby mi stahoval FlashGet mam nastavenou Operu a funguje to naprosto spolehlive...
    IBM X60

Standardní

Citace Původně odeslal player1
    Citace Původně odeslal iv93611
    Presne tak k tem typum souboru, co chci, aby mi stahoval FlashGet mam nastavenou Operu a funguje to naprosto spolehlive...
    Jasně, už si to úplně přesně nepamatuju, ale když jsem nastavil aby se všechny soubory otevírali v FleshGetu prostě se čas od času stahovali v Opeře. Nejteré typy fungovali spolehlivě, ale některé ne. Jen že jsem to zkoušel i v nové verzi Opery a dělalo to také.
    Proto ji nepoužívám...
    Když se to někomu podaří a nahodí návod, který funguje, rád ji začnu používat znovu...

Standardní

Jestlize duvodem pro pouzivani Opery je pro nekoho spoluprace s FlashGetem, tak mam dost pochybnosti o jeho schopnostech umet si Operu nastavit. Pro BFU jsou urceny jine typy browseru.

Spoustu informaci ohledne nastaveni Opery lze ziskat na forech http://my.opera.com/forums a http://www.operacesky.net/forum/index.php

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání