Zdravím vás.A prosím o radu nebo tip,názor prostě něco co mě snad pomůže.Vlastním nedávnou kupovanou grafickou kartu
MSI GeForce FX5950Ultra VTD256Mb.Jedná se už o novější variantu která je chlazena místo refer.chladičem Nvide chlazením navrhnuté od MSI a to s mohutným měděným heatsinkem a větrákem ze předu a menším měděným heatsinkem a malým větrníčkem vzadu.
A teď k věci:karta nedávno kupovaná ve skvělém stavu,ale nedolehá chladič na zadní straně,jen ta část pasivu která je vzadu na Ramkách.
Tam bývala několik mm škvýra,a pasta jen tak nanesena na Ram čipech,takže nic moc.
Už jsem kdysi písal ohledně rady.Porazeno mě bylo ohnutí pasivu nebo nějaké dobré vypodložení.
Nakonec jsem zvolil vypodložení,vzadu na kartě jsem dal mezi černý plast.sloupek který drží chladič jsem dal izol.destičky které se normálně užívají/užívali na mainboard tedy na totooložila se zákl.deska na sloupky které sržely ke casu a pak se mezi zákl.desku a šroubek daly ony podložky.Materiál nevím jaký to je: ale možnáá nějaký papír?Jednu jsem dost rozebral a vypadá to na několik podivných vrstev papíru.
Jak mě to doporučily někde i já jsem si myslel že to bude super,tak to drží,ale v někteří lidé-údajně machři av jedné prodejně se mě vysmáli že to je nesmysl. Že tam mám dát něco jiného,že se mě to za nedlouhou dobu tím teplem jak je to na tom měd.heatsinku mezi plast.sloupkem rozpadne ta podložka nebo rozdrolí nebo tak něco a buud to muset děla pomalu každou chvíli.Že mám podle nich udělat něco dlouhodobějšího,dát tam teplotě odolný plast nebo přinejhorším měd.podložku.
Co si o tom myslíte vy?Já zatím nic takového co by tam šlo nemám.
Neboly myslíte že se to může rozpadnout?No snad to nemůže z té teploty ta podložka chytnout a shořet,ne?
Doopravdy už nevím.Máte někdo zkušenosti s podložkou?
Někteří lidech i jinde na netu psaly že to tu samou podložku používají na vypodložení jiných vga nebo i jiných věcí-mě i docela nepochopitelných.
Odkaz na grafiku je:

http://www.svethardware.cz/art_doc-6...B00504833.html

a tady je přímo odkaz na ten zadní chladič tedy zadní část grafiky -->

http://www.svethardware.cz/photo_doc...B005513F1.html

Z toho pohledu na který se koukáte na odkazu je to toto:
nahoře nad pasivem s větráčkem jak je ten obloukový měd.chladič tak ty dva sloupky na kterých to drží ty dvě,vypadá to z té zadní strany jako dvě ,,dírky´´ tak ty dvě úplně nahoře tam největší mezera byla u té levé straně tedy ten levý sloupek a pak docela malá mezera tam to dolíhalo skoro dobže na pravé starně.Na levé jsem dal 2podložky ana pravou pak už nemusela se dávat žádna ale byla tam nepatrná mezírka,dal jsme napravo 1podložku.
Díky za případné rady a názory.Moc díky pokuď dáte vědět něco pro mě informačního.