Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Problem s vypalovanim z DVD na DVD

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Problem s vypalovanim z DVD na DVD

Zdar lidi, mam takovej malej problem. Nejak mi nejde vypalovat z DVD na DVD (Myslim tim jakakoli data, ne film na DVD). Kdyz to chci vypalit v neru (6.6.0.3) tak mi to vzdy pise "Tento disk nelze zkopirovat na DVD". Kdyz vypaluju normalne z disku tak je vse v pohode. Mam DVD-ROM LTD163D a DVD vypalovacku Lite-on SOHW-1653s. Z prvu jsem myslel ze je to tim ze mam obe mechaniky na jedny ksande (Je tam moc velkej datovej tok), tak jsem je rozdelil, ale to nepomohlo. Zkusil jsem flashnout firmware na nejnovejsi, ale taky nic. Nemate podobnej problej nebo nejakou radu. DIK

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

A jakou používáš funkci? Kopírovat disk nebo co? Načíst image do pc a potom ho vypálit ti jde?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

jo-o vypalit image jde v pohode. Ale kdyz to chci kopirovat "On the fly" tak me to posle do pr****. Vzdy to musim hodit na disk a pak vypalit, coz me dost zdrzuje.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

o tri radky pod tebou uz se to resi http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=74002
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání