Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: problem s Leadtek WINFAST A6600GT

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní problem s Leadtek WINFAST A6600GT

Mam Athlona 64 3000, desku od MSI s chipsetem nforce3,

Koupil jsem si kartu od Leadteku WINFAST 6600 GT

Karta je opravdu solidne vykonna bohuzel mam jeden zasadni problem. Po tom co jsem vlozil do AGP tuto kartu pocitac mi zamrza

Ale neni to treba behem nejake hry ale co jsem vypozoroval tak se to stane jakmile kdyz na PC prestanu delat pak chci jenom pohnout mysi a nic.. pocitac je to talne tuhej musim reset

A je jedno jestli mam zapauzovanou hru nebo proste jen tak windosowskou plochu kdy ta grafika vubec nic nedela . A nejhorsi je ze nekdy to udela chvili po resetu znova a nekdy treba az po nekolika hodinach a mezitím si zahraju bez problemu DOOMa 3 o a necham PC jen tak bezet a stahuju treba DC++

Dal jsem starou grafiku od ATI a je to v poradku

Zkousel jsme menit BIOS ovladace chipsetu a vsechno mozne..

Nevite co by to mohlo byt? Chci zkusit vsechno nez pujdu kartu reklamovat, ale mam takovi pocit ze bude v poradku a ze se mozna s necim hada treba chipset nebo neco

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

..co zdroj?

Je super mat vymakany vykonny comp ale vacsinou na shitoznom zdroji to blbne... a je jedno, kolko ma wattov...

Standardní

mam 350 W samozrejme to neni zadnej znackovej ale myslim si ze by to kousalo pri zatizeni ne? a ne kdyz tam mam jenom plochu nic nedelam

Standardní

a dela mi to i kdyz vytahnu to externi napajeni ovladace mi napisou ze mam low power -) ale udala mi to taky

Standardní

Preinstali system nekdo psal ze se mu to taky hryzalo a reinstal winu pomohl.

Standardní

Bohuzel to sem uz udelal a kouse se to dal
    no nic dneska tu kartu dam na otestovani v jinym PC a uvidim

Standardní

Bohužel, to se u Leadteku stává jsou vyladěny trochu více, ale mírně nestabilní
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Standardní

Citace Původně odeslal Radim Štěpanec
    hele co jsem prodal cca tech 20ks nikdo mi nic nepsal a me to taky nedela takze to moc casty nebude ... spis bych to videl na problemy nekde jinde...
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

Standardní

Citace Původně odeslal K!ll3r
    Citace Původně odeslal Radim Štěpanec
    hele co jsem prodal cca tech 20ks nikdo mi nic nepsal a me to taky nedela takze to moc casty nebude ... spis bych to videl na problemy nekde jinde...
    Já myslel obecně leadtek, ne 6600. Je trošku citlivější na spolupráci desky s pamětí apod
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Standardní

Takze jsem to zkusil na uplne jinem PC s intelovskym chipsetem s cite nasitalovanejma WIN XP a dela to to sami takze ji asi budu reklamovat

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání