Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Zamrzanie grafiky a pocitaca

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Zamrzanie grafiky a pocitaca

Zdravicko,

mam taky pomerne vleky problem so samrzanim grafiky a pocitaca v hrach. Mam Athlon XP 2000+ (1,67 GHz) v MB od Epoxu, 512 MB RAM a GeForce4 Ti 4400. System je Win XP SP1 anglicka verzia. V akejkolvek hre grafika zamrzne - nic sa nehybe, ide len zvuk a po nejakej chvili sa prepne na divne chybove hlasenie kde prebieha vypis pamate na disk:

.

Nainstaloval som uz asi x verzii detonatorov a ovladacov, skusil som prepatovu ochranu a uplne odpojenie pocitaca od internetu, vypnutie vsetkych aplikacii ktore som vypnut dokazal ale nic nepomohlo. Grafika nemrzne len v 3D hrach ale aj v obyc 2D zalezitostiach ako napr. Jazz Jackrabit a pod.

Tak sa obraciam s velikou prosbou na vas ci neviete nejako poradit pred tym nez zacnem zhanat novu grafiku. Bud vdacny za vsetky rady, ale skuste ich vysvetlovat tak trochu jednoducho aby som to zvladol aj ja ).

Diky moc
    geronimo72

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no sice nam "MB od Epoxu" nerekne vubec nic ( ono totiz zavisi na chipsetu a ne na vyrobci ), nicmene mozna ti tohle pomuze

http://support.microsoft.com/?kbid=325730

a kde jsem to vzal?

http://www.google.com/search?q=nv4_d...utf-8&oe=utf-8
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

mne sa to stavalo vela krat ale toto mi vypisalo tak na 1 sekundu. presne to iste.
    Preinstaluj drivery na VGA - nudzovy rezim
    Mne to vzdy na 100 percent pomohlo

Standardní

to mISHA: jo ja viem ze to moc nepomoze, ale chipset naozaj neovladam a kym by som nasiel od toho papiere tak aj zosediviem

to Rampage: drivery som preinstaloval uz xkrat, davam tam vzdy to najnovsie co vyjde, ale nepomaha

Vliv
    357

Standardní

vis ono staci napsat jmeno te desky.

jinak se cihni na ten microsofti odkaz.

Standardní

no meno je epox :P ... ale nie, viem co tym myslis....

no na microsofta som kukal, odporucaju to co som robil xkrat - preinstalovat ovladace

Standardní

no tak schvalne som sa isiel hrabat do skrina a zistil som ze na krabici je napisane epox 8k9a7i

Vliv
    357

Standardní

uz jsem ti psal, ze epox je vyrobce a ne jmeno desky!!!

jinak to co jsi napsal znamena, ze ma chipset kt400a. takze muj uplne prvni odkaz na stranky microsoftu. zkus to uz konecne

Standardní

To Geronimo

toto mi vzdy zacne vyhadzovat, ked mam moc pretaktovany procesor a pretoze nemam AGP/PCI lock tak nasledne aj AGP...
    CPU Intel P4 1,6GHz @ 2,32GHz | MB Abit SD7-533 | RAM 512MB RAM PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT @ 595/855 | HDD Hitachi Deskstar 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-M1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB na CPU, chipsete a GPU & homemade radiator & SELTZ L20 700l/h| FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentCat 92mm + TT Hardcano12

Standardní

velijura: procak ani grafika nie su taktovane

zatial to vyzera tak ze som nasiel riesenie, nainstaloval som najnovsie via 4in1 a jazz jackrabit funguje bez problemov, cez vikend skusim viac testovat

Member Avatar uživatele MATRIX
    Vliv
    280

Standardní

chod do biosu a skus zvysit napatie pre pamate , a grafiku. BTW aku mas zvukovku?
    PC1 A64@2.250 Mhz,DFI NF4Ultra Infinity, 2x512 DDR500, Sapphire X1800GTO 700/1400 1.4/2.05/1.95, 19" ADI - Samsung panel.
    PC2: 8RDA+, 1700+@2200+(200*9)@1.5V, 512 DDR400 BLITZ /ale zevraj A-data CHACHA/ so super agrasivnym casovanim 3-4-4-8 , 9100 - zobrazovaci adapter

Standardní

grrr podobny problem z MXkem na desce asus p4sdx
    pod origo driverama mi nejde mnenit rozliseni pokud to udelam spadne obraz a restart pod windowsackejma to bezi ale nefugujou videa....
    kdy nejaky pustim prestane ovladac odpovidat.....
    poradte plzzzz

jinak karta je testovana na jinym compu a jede v klidu
    je to konrtene gf 2 mx 400 bios pise ze to je inno

Standardní

takze po umornom a dlhom testovani (citaj "hral som sa cely vikend a celu stredu") mozem konstatovat ze problem je vyrieseny. Nainstaloval som najnovsie via hyperion 4in1 ovladace na mainboard a problem uplne zmizol. testoval som pc na jazz jackrabitt, heart of darkness, heavy metal fakk2, nfs underground, the I of the dragon a CSI: Dark motives. Vsetko fungovalo bez najmensieho problemu a zamrznutia. ziadne ine specialne upravy som nerobil, dokonca mi na pozati bezalo niekolko aplikacii a vsetko bolo ofkej.

Dakujem vsetkym za zaujem a rady

Standardní

hm... super
    a co mam delat ja kdyz mam sis, a nejnovejsi drivery nahozeny....
    taky asi zkusim hyperion nebo nevim ted mi to zas padlo a to mne pekne ser... nemuzu si pustit ani cervenyho trpaslika.... jak pustim vido blue screen

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání