Můžete mi prosím poradit, který používáte ASIO driver a případně hodit i link? Zvukovku mám, audiofilové prominou, SB Audigy 2ZS.Creative drivery v sobě asi ASIO nemají že? Když jsem hodil do Googlu ASIO tak mi to nabídlo nějaké různé verze např. ASIO 2KS, ASIO 4all, USB ASIO...A teď nevím, kterou verzi použít... Jako laik se v tom vůbec nevyznám, proto se chci ještě zeptat,asi blbě, má ASIO význam i při přehrávání, nebo jen při nahrávání? Občas i nahrávám z tuneru do PC.Podle recenze http://www.techspot.com/reviews/hard...digyzs-5.shtml jsem si stáhnul ASIO plug-in do Winampu, který resampluje do 48000 Hz. Ale to asi není plnohodnotný ASIO driver. Zvukově je to lepší, ale žere to hrozně výkonu a paměti(kolem 20%) Porovnával jsem i Foobar s resamplerem (výkonu ubírá míň) ale u něho se mi zdáli hlavně vokály zastřenější a nějak moc výšek.Basy zase byli ale přesnější…A pak si vyberte Mimochodem má ASIO ¨nějaký vliv na EAX? Nebude se to hádat? Kdyby se na fóru našel někdo ochotný a vysvětlil mi jak a k čemu vůbec ASIO využít, byl bych mu vděčný.
Díky