mam velikou prosbu, pokud znate nekdo reseni, sem s nim...![]()
Znamy mi donesl CD s fotografiemi jeho male dcerky, samozrejme jediny CD, kde ty fotky mel, pricem dle myho bylo CD dopaleno v nejakem jinem file systemu nez ostatni session a dopadlo to tak, ze je bezne citelna jen ta posledni session.
Samozrejme ze jsem to projel v Neru i Easy Creatoru, je tam videt:
Multisesion CD
-Session 1
---Stopa 1 Iso 9660/Joliet (mode 1)
-Session 2
---Stopa 2 Iso 9660/Joliet (mode 1)
-Session 3
---Stopa 3 Iso 9660/Joliet (mode 1)
-Session 4
---Stopa 4 Iso 9660/Joliet (mode 1)
-Session 5
---Stopa 5 Iso 9660/ (mode 1)
Tak jsem si v Easy Creatoru udelal z jednotlivych Session image, s tim, ze si je pak v nejakym Win Iso nebo Deamon Tools natahnu a v klidu je prekopiru, ale problem...
z 1 Image bez problemu stahnu data (tvari se klasicky jako uzavrene CD), ale z 2,3,4 Win Iso napise ze nemuze cist, Daemon neco nacte, ale virtualni CD je prazdny, CD Image hazi neco o nespravne delce, ze zoufalstvi uz jsem zkousel vysmahnout Image i na CDRW, ale samo ze jsou necitelne.
Je mi jasno, ze jde asi o pomrveni informaci o stope a session, ale ted jsem tak zblblej, ze nejsem schopen to rozresit, ikdyz vim, ze asi pred rokem jsem podobnou vec delal a uspesne.
mate nekdo dobrou radu, co s tim, respektive jak to udelat, pripadne jaky soft na to pouzit?
Dekuji predem za kamarada, chudak si koupil fotak za 20kk, fotil si dceru od narozeni pomalu kazdej den a samozrejme to nezalohoval jinde nez na tohle CD, vul jeden...