Po určitých skúsenostiach som tento problém nechcel dať na fórum ale možno mi niekto helfne.
Takže problém začnem diskom dúfam, že niekto ten tread nezamkne lebo som neni v sekcii disky!
Zostava v popise zmena disku z Baracudy ATA IV 20 GB na 7200.7 Plus 120 GB. Po nahodení disku a inštalácii XP reštarty prípade boot len do loga. Po prebehnutí sea tools critical error. Reklamácia výmena. Nový disk inštalácia všetko OK systém ale hlási 256 MB RAM. Reštart a koniec. Mám dva moduly AM-1 skúšam po jednom nábeh žiadny CI (epox diagnostika) hláška chyba RAM. Vložím obidva moduly nábeh 512 bez bootu. Po CMOS clear hláška cmos cheksam erro. Takže je v pr..li doska? POkus o inštaláciu na jeden resp druhý disk bez úspechu chybové hlášky. Samozrejme seatools z dosu na novom disku po výmene ukazoval critical error.
Nakoniec porade kamaráta som mašinu rozobral do šróbika na novo nasadil chladič dal pastu vyčistil prach mašina nabieha inštalácia OK.
Vo winoch všetko ide nič pretaktované. Flashol som bios z 16.9.2003. Spúšťam diagnostiku disku bez chyby hláška CMOS setup is incorect. Niečo podobné ukazuje aj sandra. Nábeh do winov a znovu nič v safe mode ukazuje chyba a347bus.sys wini nabiehajú nejde myš. Inak boot cez logo je neúnosne dlhý. Neviem vyzerá to ako náhodné chyby neviem je to south brig alebo radič.? Ide o to, že pokiaľ je to doska ešte mám do septembr záruku.
Dúfam, že sa tu nájde nejaký človek ochotný poradiť!
Vopred Ďakujem za každú radu.