Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: CZDC++ přestal z ničeho nic fungovat

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní CZDC++ přestal z ničeho nic fungovat

Zdravím, potřeboval bych pomoct, s jedním problém, se kterým si absolutně nevím rady. Mám připojení od kabelovky a sdílím ho přes router. Dosud jsem jel nejdřív passive, potom jsem si nastavil na routeru mapování portů a jel jsem active. Až do dnešního rána naprosto v pohodě. Ale odedneška se mi prostě dc++ na nic nepřipojí. Zkoušel jsem zakázat firewall (Kerio Personal Firewall), jiného klienta, ale nic nepomáhá. Nejede to ani active, ani passive. Vypadá to prostě jakoby to mělo zakázanou komunikaci, ale fakt nevím co by ji mohlo blokovat. Jsem naprosto bezradnej.

Jenom dodám, že nemůžu z technických důvodů vyzkoušet přímý připojení bez routeru.

Díky za pomoc.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Standardní

No tak si odpovím sám, už jsem to tiž zjistil. Můj super poskytovatel, kterej se mimochodem chlubí tím, že neomezuje množství stažených dat začal prostě blokovat port 411 na kterým jede absolutní věština hubů. Zítra z nich musím vytřískat, jak je to možný.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Standardní

Citace Původně odeslal frelichl
    No tak si odpovím sám, už jsem to tiž zjistil. Můj super poskytovatel, kterej se mimochodem chlubí tím, že neomezuje množství stažených dat začal prostě blokovat port 411 na kterým jede absolutní věština hubů. Zítra z nich musím vytřískat, jak je to možný.
    a jakýho máš?

Standardní

Citace Původně odeslal frelichl
    To se obcas stava. Horsi jsou spolecnosti, ktere na uzivatele podaji zalobu... kvuli tomu ze stahuje/sdili nelegalni veci.. /nemusim asi jmenovat jakou spolecnost tim myslim./

Standardní

No kabelovka nakonec řekla že to byla nehoda a už to zase jede, ale já si o tom myslím svý...

Standardní

Citace Původně odeslal sebad
    a jakýho máš?
    Kabelová telezive Přerov - www.ktvprerov.cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání