Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: jak donutit operu aby ukladala obrazky ...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní jak donutit operu aby ukladala obrazky ...

Zdar, nevite nekdo kde je v nastaveni opery 7.50, kdyz chci ulozit stranku aby ulozila komplet i s obrazkama, flashem... uklada mi to jen text, tabulky .... nikde jsem to nemoh najit. dik

Standardní Re: jak donutit operu aby ukladala obrazky ...

Citace Původně odeslal blekota
    Zdar, nevite nekdo kde je v nastaveni opery 7.50, kdyz chci ulozit stranku aby ulozila komplet i s obrazkama, flashem... uklada mi to jen text, tabulky .... nikde jsem to nemoh najit. dik
    ze by File->Save with images as... ?
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Standardní Re: jak donutit operu aby ukladala obrazky ...

Citace Původně odeslal ripper
    Citace Původně odeslal blekota
    ze by File->Save with images as... ?
    hehe no tak to sem ale fakt magor ze jsem si toho nevsim

Standardní

Opera ma bohuzel tu nevyhodu, ze uklada celou stranku s obrazky do jednoho adresare. Mozila i IE umi ulozit samotnou stranku a obrazky nacpat do podadresare se stejnym nazvem. Je to tak lepsi.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Opera ma bohuzel tu nevyhodu, ze uklada celou stranku s obrazky do jednoho adresare. Mozila i IE umi ulozit samotnou stranku a obrazky nacpat do podadresare se stejnym nazvem. Je to tak lepsi.
    coz ovsem vubec nebylo predmetem dotazu
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Standardní

Citace Původně odeslal ripper
    Citace Původně odeslal howard
    coz ovsem vubec nebylo predmetem dotazu
    Souvisi to s tim. Kdyz uz otravujes, tak nutno podotknout, ze to, cos napsal ty, uz VUBEC nebylo predmetem dotazu a spis by se to hodilo jako sz. Pro rejpaly, tento prispevek taky ne.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Jo to je pravda uklada to fakt zkurve*e neni nejakej plugin na to aby to ukladalo jako IE. Fakt me to nebavi dycky poustet IE abych si ulozil nejakou stranku.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání